Florence + The Machine predstavili ‘Hunger’, prvi singl s novog albuma

Objavljen je i prateći videospot. te detalji novog studijskog izdanja.

Florence Welch_(Foto: Vincent Haycock / Universal Music)

Nakon nagađanja i euforije među fanovima, Florence Welch i njene mašine konačno su i službeno najavili objavu novog studijskog albuma. Sinoć je u BBC Radio 1 eteru premijerno svijetu predstavljen najavni singl “Hunger”, dok je Florence u kratkom razgovoru s Annie Mac potvrdila kako novi album nosi naziv “High As Hope”, a bit će objavljen 29. lipnja.

Očito je kako “Hunger” predstavlja prijelomnu točku u karijeri Florence Welch, spajajući njenu intimnu i sirovu liriku, s generalnim osjećajem prihvaćanja, zajedništva i radosti. “Ova pjesma govori o tome kako tražimo ljubav u onim stvarima koje zapravo nisu ljubav te kako nas pokušaji da se osjećamo manje usamljenim dovode do još veće izoliranosti. Ovom sam pjesmom sebe učinila ranjivijom, kako bih potaknula zajednišvo, jer sam uvjerena da se mnogi od nas upravo ovako osjećaju, ali to nismo u stanju sami sebi priznati. Ponekad neke stvari ne možete izgovoriti, ali ih možete otpjevati!” objašnjava Florence.

Pjesme za novo izdanje Florence je počela pisati usamljeno u Južnom Londonu, biciklirajući svakodnevno do studija u Peckhamu. Zatim ih je odnijela u Los Angeles, k svom prijatelju Emileu Hayneu, koji je uz Florence zaslužan i za produkciju izdanja. Počevši aktivno raditi na snimanju albuma, otvorila su se vrata i za razne suradnje, pa su u radu na albumu sudjelovali i Kamasi Washington, Sampha, Jamie XX, Kelsey Lu i Tobias Jesso Jr.

Album donosi ukupno 10 novih pjesama, među kojima je i ranije predstavljena “Sky Full Of Song”, a prema riječima glavne autorice i kreatorice, mješavina je radosti i bijesa, ali radost na kraju pobjeđuje. “Album je čisti izraz osobe koja sam trenutno, kao iskrena umjetnica. Jednostavno se sama sobom osjećam puno ugodnije”, zaključuje Florence.

Florence + The Machine ‘High As Hope’

Popis pjesama – “High As Hope”:

June
Hunger
South London Forever
Big God
Sky Full of Song
Grace
Patricia
100 Years
The End of Love
No Choir

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X