Foalsi objavili misteriozno odbrojavanje na Instagramu, čini se da slijedi prvi singl s novog albuma

Odbrojavanje će završiti danas u poslijepodnevnim satima, a ovogdišnji headlineri INmusica, ili imaju novu obavijest o obećanom albumu, ili novi singl.

  • 6
    Shares
Foals na INmusic festivalu (Foto: Tomislav Sporiš)
Foals na INmusic festivalu 2014. godine (Foto: Tomislav Sporiš)

Foalsi su putem svojeg službenog profila na Instagramu podigli story s odbrojavanjem koje bi trebalo završiti danas popodne, točnije u 15 sati, a fanovima su pritom instruirali da odbrojavanje i prate. Naravno, odmah su započele špekulacije o detaljima novog albuma, sada već dugoiščekivanog nasljednika izdanju “What Went Down”, četvrtom studijskom izdanju benda objavljenom 2015. godine.

Nejasno je, još uvijek, da li će kraj odbrojavanja pratiti neka friška obavijest o obećanom, novom albumu kojeg je bend najavio za tekuću godinu, ili pak stvari već kreću ubrzanim tokom pa nas očekuje novi singl.

Podsjećamo, bend je već najavio da će novi album sigurno stići nekada kasnije ove godine, a tadašnju je najavu pratila i obavijest o povratku live nastupima, u sklopu kojih će, ove godine, po drugi put posjetiti i ovogodišnji zagrebački INmusic (24.-26.6.).

  • 6
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X