Svi novi detalji o filmskom prequelu Sopranosa, ‘The Many Saints of Newark’

Kako se približava dvadeseta obljetnica legendarne serije isplivali su i novi detalji vezani uz filmski prequel koji će se narativno vratiti u period kada je Tony Soprano bio još dječak.

  • 8
    Shares
The Sopranos, plakat serije (izvor: Instagram)

Nadolazeći fimski prequel Sopranosa pobliže će istražiti djetinjstvo Tonya Soprana, potvrdio je kreator serije i spomenutog filma, David Chase. Podsjećamo, prve vijesti o Sopranosima na filmskom platnu pojavile su se još u ožujku prošle godine, 11 godina od zaključenja kultne HBO-ove serije.

U slavljeničkom raspoloženju (10. siječnja 1999. godine emitirala se prva epizoda Sopranosa na HBO-u) Chase je fanovima isporučio još neke detalje o filmu. Produkcijski će ga potpisivat Warner Bros i New Line, a centralni karakter serije, Tony Soprano, postati će i centralni karakter filma, no ovaj put kao dječak koji odrasta u sirovom talijanskom Newarku prepučenom mafiosima.

“Film će se pozabaviti i tenzijama između bijelaca i crnaca u tom periodu, naročito u Newarku, a Tony Soprano biti će integralan dio tih tenzija, no tek kao dijete”, priznao je Chase, “Film će prikazati i, uvjetno rečeno, uglađenu, modno osviještenu mafiju toga vremena. U seriji je to prikazano poprilično opušteno, dečki su nosili trenirku i slično, no tada, u tom vremenu, trenirke nisu bile opcija.”

Snimanje filma će započeti kasnije ove godine, a za redatelja je već odabran Alan Taylor, također i redatelj brojnih Sopranosovih epizoda. Casting, za sada, još nije krenuo i glumačka je postava filma još uvijek pod znakom upitnika.

  • 8
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X