Frenkie objavio novi album i čak četiri video spota

Nakon što je u rujnu najavio izlazak svog novog solo albuma, Frenkie je danas bez velike najave publici predstavio svoje novo izdanje nazvano ‘Stari Frenkie’.

Frenkie (Foto: promo)

Skoro deset godina je prošlo od Frenkijevog zadnjeg solo albuma. “Stari Frenkie” sadrži trinaest pjesama i četiri nova video spota među kojima su i ranije objavljene pjesme “Oktobar”, te “Osjećaj je isti”.

Gosti na albumu su Vojko V, Smoke Mardeljano, Krešo Bengalka i Arot, dok se među producentima nalaze Indigo koji je zadužen i za miks albuma, King Mire, Komedi i preminuli Kolateral. Kao što sami naziv nagovješćuje, ovaj album je Frenkijev povratak njegovom izvornom stilu.

Frenkie ‘Stari Frenkie’

„Često među komentarima naših novih pjesama možemo pročitati kako naša muzika nije ista kao prije, i kako ne repam kao nekada, zato sam se odlučio publici dati ono što želi. Stari Frenkie is back! Poslijednja tri albuma su nastala u saradnji sa Kontrom i Indigom, i bilo mi je drago da se ovom projektu posvetim samostalno. Radeći na pjesmama sam fakat oživio stari duh i osjećaj koji sam imao na prvom albumu, i vjerujem da će to slušaoci osjetiti. Ponosan sam da smo okupili sva ova velika imena među gostima i uvjeren sam da imamo kvalitetan materijal koji će se dugo slušati“, izjavio je Frenkie.

Pjesme za koje su snimljeni video spotovi su “Vakum” s Vojkom, “Vozi” s Arotom, “Reci Ko” sa Smoketom i “Stari Frenkie”. Dva od njih potpisuje Adnan Avdić i Nine studio dok je “Vakum” radio Ervin Golubović, a video spot za pjesmu “Stari Frenkie” potpisuje Frenkie osobno.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X