Frenkie snimio video spot i za naslovnu pjesmu albuma ‘Dunya’

Nakon što je prvog lipnja predstavio svoj sedmi solo album ‘Dunya’, Frenkie je objavio video spot za istoimenu pjesmu. Nakon ‘Inshallah’, ‘Evo me’, ‘Džaba’, ‘Danima’ sada je i naslovna pjesma s aktualnog albuma dobila svoju ekranizaciju.

Frenkie (Foto: promo)

„Ovaj muzički spot su radili studenti master studija za Grafički dizajn i multimediju na Internacionalnom Burch Univerzitetu u Sarajevu u okviru predmeta Produkcija muzičkog spota i predmeta Kreativna direkcija. Jako mi je drago što sam imao priliku da radim sa ovom mladom ekipom, skupa smo realizovali tri video spota, i iako se radi o studentima moram reći da su grupa fantastičnih kreativaca i profesionalca. Skupa smo proputovali BiH, a “Dunya” je snimana na Kupresu i Buškom jezeru kod Livna“, poručio je Frenkie.

Na spotu je sudjelovala velika ekipa, Azra Selimović, Jasmina Pinjić, Ismar Begtašević, Esad Zečević, Ali Mašić, Mirela Alagić, Medina Pervan i Merima Pirija, dok su mentori bili prof. Dženan Medanović, prof. Ljubomir Todorović. Tekst za pjesmu potpisuje Frenkie dok je za glazbu bio zadužen Tihomir Radić Toshi.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X