‘Fugazi održavaju zajedničke probe’, priznaje basist Joe Lally

Fugazijev basist Joe Lally otkrio je javnosti da bend nerijetko održava zajedničke probe ali da se fanovi ne bi trebali nadati skorom reunionu.

  • 65
    Shares
Fugazi (Foto: Bandcamp)

Američki post-hardcore heroji Fugazi formirani su 1987. godine u Washingtonu i do odlaska na “dugi odmor” 2003. godine objavili su šest studijskih izdanja. Govoreći nedavno u podcastu Kreative Kontrol, basist Joe Lally priznao je da su grupa nerijetko okuplja za zajedničke probe i privatne svirke.

“Kada smo svi u Washingtonu, čitavo se vrijeme družimo, razgovaramo, smijemo i provodimo mnogo vremena zajedno”, izjavio je Lally. “Pritom se odlično zabavljamo, odemo na večeru, poslije sviramo zajedno…”

No Lally odbacuje sve spekulacije o mogućem reunionu.

“Previše je truda uloženo u Fugazi i naprosto nemamo vremena paziti da sve, bas sve bude onako kako zamišljamo da bi trebalo biti. Na žalost, sada smo tu gdje jesmo.”

Frontmen benda Ian MacKaye već je govorio o zajedničkim probama koje bend održava navodeći da “to rade jer bez toga ne mogu.”

Kako smo već pisali,  Lally je nedavno formirao novi bend s bivšim bubnjarem Fugazija Brendanom Cantyem i gitaristom Anthonyem Pirogom, a prošlog je tjedna izbačen i njihov prvi album “Messthetics”.

  • 65
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X