Ful Kul Buvljak odgođen za subotu 24. rujna

Kiša je druženje pomakla za tjedan dana.

Ful Kul Buvljak (foto: Ful Kul)

Novi Ful Kul Buvljak koji se trebao održati u subotu 17. rujna na platou popularnog zagrebačkog Boogaloo Cluba, zbog kiše je odgođen na iduću subotu 24. rujna.

Ful Kul Buvljak, jedan od najvećih i najboljih urbanih buvljaka u Zagrebu okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača i posjetitelja, a na tersasi kluba Boogaloo se skuplja ful kul ekipa koja uživa u druženju, piću i glazbi.

Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati i traje do 17:00 sati, a ulaz je besplatan, a zbog velikog interesa je proširen na još dva manja platoa na samom ulazu u klub.

Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno i nije tek običan buvljak, jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki posjetitelji dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju vrti DJ Tomi Phantasma na terasi kluba gdje ćete moći uživati i družiti se uz set 80’s, new wave, post punk, dark, i rock hitova, kao i kultnih ali manje poznatih pjesama koje se baš ne vrte na radio postajama, a svi ih volimo.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X