Future Islands objavili novi singl ‘Say Goodbye’, novi album stiže krajem siječnja

Album ‘People Who Aren’t There Anymore’ stiže 26. siječnja za 4AD.

Future Islands (Foto: Frank Hamilton)

Novi singl “Say Goodbye” prati dosad objavljene pjesme “Deep in the Night”, “King of Sweden”, “Peach”, “The Tower” i “The Fight”.

Future Islands od samoga su početka bili jedinstveni i odmah prepoznatljivi, s Herringovim osebujnim pjevanjem, istaknutim melodijama Gerrita Welmersa, i sabijenim ritmovima Williama Cashiona i Michaela Lowryja. Ta se premisa nije promijenila na novom album „People Who Aren’t There Anymore“, ali se navodi da nikad prije bend nije zvučao tako empatično, a Herring tako integrirano, s onim što pjeva i kako zvuče pomiješano poput dioramskog mozaika.

„People Who Aren’t There Anymore“, sedmi album benda, najavljuje novo poglavlje za Future Islands koji, unatoč tome što su osnovani prije gotovo dva desetljeća, nastavljaju izazivati sebe i jedni druge. Dok su u prošlosti kreirali himne, ovaj put su se okrenuli nutrini i otključali novu razinu žestine. Album donosi neke od njihovih najinspirativnijih i najdirljivijih pjesama radeći upravo suprotno: uzimajući im vremena i čineći svaki udah, slog i udar činele važnim.

Novi album zajedno su producirali Future Islands i Steve Wright, a miksali su ga Wright i Chris Coady. Bit će dostupan digitalno, na CD-u, kaseti te standardnom crnom vinilu, prozirnom vinilu (samo indie maloprodaja) i žuto-crnom ‘žumanjak’ vinilu s alternativnim artworkom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X