Gary Lee Conner iz grupe Screaming Trees nazvao Laneganove memoare zlobnim i sitničavim

‘Knjiga je otrov koji zbunjuje’, tvrdi bivši bendovski kolega Marka Lanegana.

Laneganova knjiga ‘Sing Backwards and Weep’ i Gary Lee Conner (Izvor: Facebook)

“Mark Lanegan je bio u Screaming Trees i kombinacija sa svima nama ga je učinila sjajnim. Nikada se nismo slagali kao prijatelji i ponekad se osjećalo kao da smo neprijatelji, ali radili smo zajedno. Svi smo imali mentalnih i osobnih problema, ali nekako smo ih uspjeli zaobići kako bismo stvorili glazbenu ostavštinu na koju sam vrlo ponosan i za koju se čini da još uvijek ima puno obožavatelja. Mark je uzeo pjesme koje sam napisali Van i ja pomogao da ih lirski i vokalno podignemo na viši nivo. Ukupan zbroj nas je bio gestalt koji se zvao Screaming Trees. Budući da ja vodim Facebook i web stranice benda, uvijek ću objavljivati ​​stvari o njemu kao i ostalim članovima.

Pročitao sam samo nekoliko stranica knjige (nema šanse da bih je mogao više uzeti u ruke) i iako su mnoge činjenice možda točne, predstavljene su otrovno i zbunjujuće. Ostavio sam daleko iza sebe sve svoje probleme i sukobe s Markom od prije mnogo godina, i sve to sada, nakon pola života, javno objavljeno, djeluje zlobno i sitničavo. Imao sam jedan razgovor u posljednjih 18 godina s Markom i bio je vrlo srdačan. Bilo koja povijest između nas dvojice završila se s raspadom benda 2000. godine.

Nisam osoba koji se odmaram na lovorikama i nastavit ću stvarati novu glazbu kao i dosad. Ipak, još uvijek volim glazbu koju su Screaming Trees pravili od početka do kraja naše karijere. Ponizan sam i zbog podrške i entuzijazma obožavatelja benda i moje solo karijere, hvala svima vama. Nastavit ću slaviti našu glazbu s vama do kraja života”, napisao je Gary Lee Conner na svom Facebook profilu o Laneganovoj knjizi “Sing Backwards and Weep”.

Knjiga Marka Lanegana dosad je digla živac Liamu Gallagheru, na kojeg se obrecnuo iz faze Oasisa, i Alu Jourgensenu iz grupe Ministry jer ga je stavio u negativan kontekst vezano za uživanje droge.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X