Gary Lee Conner iz grupe Screaming Trees nazvao Laneganove memoare zlobnim i sitničavim

‘Knjiga je otrov koji zbunjuje’, tvrdi bivši bendovski kolega Marka Lanegana.

Laneganova knjiga ‘Sing Backwards and Weep’ i Gary Lee Conner (Izvor: Facebook)

“Mark Lanegan je bio u Screaming Trees i kombinacija sa svima nama ga je učinila sjajnim. Nikada se nismo slagali kao prijatelji i ponekad se osjećalo kao da smo neprijatelji, ali radili smo zajedno. Svi smo imali mentalnih i osobnih problema, ali nekako smo ih uspjeli zaobići kako bismo stvorili glazbenu ostavštinu na koju sam vrlo ponosan i za koju se čini da još uvijek ima puno obožavatelja. Mark je uzeo pjesme koje sam napisali Van i ja pomogao da ih lirski i vokalno podignemo na viši nivo. Ukupan zbroj nas je bio gestalt koji se zvao Screaming Trees. Budući da ja vodim Facebook i web stranice benda, uvijek ću objavljivati ​​stvari o njemu kao i ostalim članovima.

Pročitao sam samo nekoliko stranica knjige (nema šanse da bih je mogao više uzeti u ruke) i iako su mnoge činjenice možda točne, predstavljene su otrovno i zbunjujuće. Ostavio sam daleko iza sebe sve svoje probleme i sukobe s Markom od prije mnogo godina, i sve to sada, nakon pola života, javno objavljeno, djeluje zlobno i sitničavo. Imao sam jedan razgovor u posljednjih 18 godina s Markom i bio je vrlo srdačan. Bilo koja povijest između nas dvojice završila se s raspadom benda 2000. godine.

Nisam osoba koji se odmaram na lovorikama i nastavit ću stvarati novu glazbu kao i dosad. Ipak, još uvijek volim glazbu koju su Screaming Trees pravili od početka do kraja naše karijere. Ponizan sam i zbog podrške i entuzijazma obožavatelja benda i moje solo karijere, hvala svima vama. Nastavit ću slaviti našu glazbu s vama do kraja života”, napisao je Gary Lee Conner na svom Facebook profilu o Laneganovoj knjizi “Sing Backwards and Weep”.

Knjiga Marka Lanegana dosad je digla živac Liamu Gallagheru, na kojeg se obrecnuo iz faze Oasisa, i Alu Jourgensenu iz grupe Ministry jer ga je stavio u negativan kontekst vezano za uživanje droge.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X