Gazorpazorp objavio EP ‘Od vazduha i sunca’

Beogradske post-punk bend je danas, 4. prosinca 2020. objavio EP ‘Od vazduha i sunca’ za slovensku izdavačku kuću Moonlee Records u digitalnom i CD formatu.

Gazorpazorp ‘Od vazduha i sunca’

EP “Od vazduha i sunca” donosi pet svježih pjesama, prepunih mladalačkog duha, razigranosti i strasti. Pored očiglednih utjecaja bendova kao što su Repetitor ili Metz njihov nehvatljiv zvuk predstavlja spoj udarne snage noise rocka, kompleksnost math-rocka, razigranost post-punka i eksperimentalnost psihadeličkog rocka, kombinirajući tako anglo-američku kao i regionalnu glazbenu tradiciju.

Sa svojom suvremenom rock estetikom se Gazorpazorp postavljaju rame uz rame sa aktualnim bendovima poput Squid, Black Midi, Oh Sees, Protomartyr i Tropical Fuck Storm. Unatoč mladosti benda jasan je zreo i profinjen pristup aranžmanima pjesama, koji sa nevjerojatnom lakoćom preskaču s eksplozivnih napada ludila u zasanjanane smirene pasaže i natrag.

“Gazorpazorp su glas nove generacije, prepoznatljivog beogradskog šarma, a prvenstveno fantastičan bend, koji nastavlja tradiciju regionalne glazbene beskompromisnosti”, poručuju iz Moonlee Recordsa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X