Gazorpazorp objavio EP ‘Od vazduha i sunca’

Beogradske post-punk bend je danas, 4. prosinca 2020. objavio EP ‘Od vazduha i sunca’ za slovensku izdavačku kuću Moonlee Records u digitalnom i CD formatu.

Gazorpazorp ‘Od vazduha i sunca’

EP “Od vazduha i sunca” donosi pet svježih pjesama, prepunih mladalačkog duha, razigranosti i strasti. Pored očiglednih utjecaja bendova kao što su Repetitor ili Metz njihov nehvatljiv zvuk predstavlja spoj udarne snage noise rocka, kompleksnost math-rocka, razigranost post-punka i eksperimentalnost psihadeličkog rocka, kombinirajući tako anglo-američku kao i regionalnu glazbenu tradiciju.

Sa svojom suvremenom rock estetikom se Gazorpazorp postavljaju rame uz rame sa aktualnim bendovima poput Squid, Black Midi, Oh Sees, Protomartyr i Tropical Fuck Storm. Unatoč mladosti benda jasan je zreo i profinjen pristup aranžmanima pjesama, koji sa nevjerojatnom lakoćom preskaču s eksplozivnih napada ludila u zasanjanane smirene pasaže i natrag.

“Gazorpazorp su glas nove generacije, prepoznatljivog beogradskog šarma, a prvenstveno fantastičan bend, koji nastavlja tradiciju regionalne glazbene beskompromisnosti”, poručuju iz Moonlee Recordsa.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X