Gene Simmons proziva ‘zle političare’ u svom zalaganju da cijepljenje protiv virusa Covid-19 bude obavezno

Basist grupe Kiss kaže kako su dotični političari ‘više zainteresirani za ponovni izbor nego za spašavanje života’.

Gene Simmons (Foto: Wikipedia)

Gene Simmons u novom je intervjuu osudio političare na Floridi i u Teksasu nakon što je ponovno napomenuo da bi cijepljenje protiv koronavirusa trebalo biti obavezno za sve građane.

“Treba li to postati obavezno, što znači zakon, da se morate cijepiti? Da, treba.”, izjavio je Gene Simmons u razgovoru za 95.5 KLOS, kako javlja Blabbermouth, dodavši: “Ideja da netko kaže ‘to je moje tijelo i moj izbor’ je tako idiotska”.

A potom je krenuo i objašnjavati: “Nije vaš izbor, nije vaše tijelo kad dođete pred crveno svjetlo semafora u automobilu. Nemate pravo prolaziti kroz to samo zato što vam se to sviđa i ‘nemojte mi govoriti što da radim’. I evo zašto: jer ostatak svijeta ide na zeleno, a staje na crveno. Samo zato što osjećate da je nešto vaše pravo ne daje vam to pravo. Nemate pravo govoriti na mobitelu u svom automobilu, nemate pravo ne vezati pojas – nemate to pravo. Vi zapravo nemate pravo ustajati u kinu i vikati ‘vatra’ samo zato što mislite da je to sloboda govora. Nemate to pravo. To se zove poticanje na pobunu. Postoji jako puno prava koja nemate.”

Potom se okomio na političare rekavši da su više zainteresirani za ponovni izbor nego za spašavanje života. No i tu je bio specifičan: “Uvijek slušajte doktore, a ne glupe političare. Ne mogu vam reći koliko sam bijesan. Političari u Texasu i Floridi – zli sebični moroni. To uključuje i predsjednika Brazila.

Prošlog je tjedna guverner Teksasa Greg Abbott izdao izvršnu naredbu kojom se ukida obvezatnost cijepljenja u javnom sektoru, kao i za zaposlenike tvrtki koje rade s državom.

Simmonsove izjave dolaze nedugo nakon što je objavljena vijest da je njegov kolega iz benda iz Kiss Paul Stanley bio pozitivan na Covid-19 , zbog čega je bend odgodio najavljenu američku turneju. “Svi na cijeloj turneji, i bend i ekipa, potpuno su cijepljeni”, navodi se u priopćenju benda.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X