George Constanza u novom spotu Nickelbacka

Glumac Jason Alexander utjelovio je dva lika u spotu za pjesmu ‘Trying Not to Love You’.

Jason Alexander (screenshot)

U generičkoj tvornici pop-rock hitića Nickelbacka stvoren je novi “Trying Not To love You”, ali pjesma jednako “zanimljiva” kao i dosadašnje srcedrapajuće kvazi-lirske eskapade koje ‘ko zna koga uopće danas mogu zainteresirati, ipak ima, rekao bi Simon Cowell – X faktor. To je, ni manje ni više, nego simpatični debeljuco George Constanza, a u svijetu realnih poreznih obveznika poznat po rodnom imenu Jason Alexander koji glumi čak dva protagonista u spotu za spomenutu pjesmu.

Kao konobar u kafiću poznat je po zanimljivim malim umjetničkim djelima načinjenim na pjeni od kave, a kad mu priđe žena i snova i zatraži običnu s mlijekom, cijeli mu se svijet poremeti i preokrene u pokušaju da napravi savršenu sliku.

Rapsodiju o kavi prekida kandidat za posao talijanskog porijekla kojem je u krvnom srodstvu s da Vincijem ili Michelangelom, pa izvodi vizualne perverzije s mlijekom i kavom samo kako bi se istaknuo, dok naš George Constanza samo želi osvojiti fatalnu plavušu (Brooke Burns, nekadašnja Baywatch spasiteljica).

U ovom simpatičnom videospotu saznajte koji je majstor u sutonu na Vespi otišao s djevojom koja hoće samo kavu s mlijekom…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-qcZ9M-QoOc[/youtube]

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X