George Constanza u novom spotu Nickelbacka

Glumac Jason Alexander utjelovio je dva lika u spotu za pjesmu ‘Trying Not to Love You’.

Jason Alexander (screenshot)

U generičkoj tvornici pop-rock hitića Nickelbacka stvoren je novi “Trying Not To love You”, ali pjesma jednako “zanimljiva” kao i dosadašnje srcedrapajuće kvazi-lirske eskapade koje ‘ko zna koga uopće danas mogu zainteresirati, ipak ima, rekao bi Simon Cowell – X faktor. To je, ni manje ni više, nego simpatični debeljuco George Constanza, a u svijetu realnih poreznih obveznika poznat po rodnom imenu Jason Alexander koji glumi čak dva protagonista u spotu za spomenutu pjesmu.

Kao konobar u kafiću poznat je po zanimljivim malim umjetničkim djelima načinjenim na pjeni od kave, a kad mu priđe žena i snova i zatraži običnu s mlijekom, cijeli mu se svijet poremeti i preokrene u pokušaju da napravi savršenu sliku.

Rapsodiju o kavi prekida kandidat za posao talijanskog porijekla kojem je u krvnom srodstvu s da Vincijem ili Michelangelom, pa izvodi vizualne perverzije s mlijekom i kavom samo kako bi se istaknuo, dok naš George Constanza samo želi osvojiti fatalnu plavušu (Brooke Burns, nekadašnja Baywatch spasiteljica).

U ovom simpatičnom videospotu saznajte koji je majstor u sutonu na Vespi otišao s djevojom koja hoće samo kavu s mlijekom…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-qcZ9M-QoOc[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X