George Lazenby, bivši James Bond, izbačen iz predstave nakon neprikladnih komentara

Glumac se kasnije ispričao.

Gearoge Lazenby i Diana Rigg u On Her Majesty’s Secret Service (foto: Heinz Baumann/Wikipedia)

George Lazenby je tijekom godina glumio u raznim filmovima i TV serijama, no još uvijek je najpoznatiji po svom jedinom doprinosu kanonu filmova o Jamesu Bondu, nakon što je glumio agenta 007 u filmu “On Her Majesty’s Secret Service” iz 1969. godine. Glumac se nedavno pojavio na događaju “Glazba Jamesa Bonda”, no izbačen je iz produkcije nakon što je navodno komentirao svoja “seksualna osvajanja” i druge stvari, zbog čega se glumac ispričao.

“Glazba Jamesa Bonda” nastupila je u Perth Concert Hallu, a George Lazenby pojavio se kao gost tijekom događaja prošle subote. Jedan pozivatelj radijske emisije opisao je Lazenbyjev nastup kao “jeziv”, “užasan” i “odvratan.” Na početku, ovaj je pozivatelj spomenuo da je Lazenby, umjesto da raspravlja o svojem mjestu u poviesti Jamesa Bonda, svoje vrijeme za govor posvetio “uglavnom svojim seksualnim osvajanjima”, “bio je homofoban, psovao je, sigurno nije govorio o filmovima o Bondu, umanjivao je važnost kraljice dan nakon njezine smrti”.

Iako je glumio samo u jednom filmu o Jamesu Bondu, George Lazenby zauzima zapaženo mjesto u povijesti ove franšize, pa je njegovo sudjelovanje u “Glazbi Jamesa Bonda” poslužilo kao dodatna poslastica za publiku koja je već pohrlila kako bi čula melodije iz ovog 60 godina starog filmskog serijala u izvedbi orkestra. No umjesto da priča o svom iskustvu, Lazenby je krenuo kroz digresije:

“U jednom trenutku je imenovao australskog igrača kriketa čiju je kćer naganjao i rekao je da je kćer izvukao iz puba i strpao u auto u Londonu, što je užasno… Naveo je imena žena s kojima je spavao, a publici su bile i brojne obitelji koje su dovele djecu na vjerojatno prvi koncert klasične glazbe.”

Nakon ove izvedbe “Glazbe Jamesa Bonda”, Concertworks, tvrtka koja stoji iza glazbenog događaja, objavila je na Facebooku da je “izuzetno tužna i razočarana jezikom, komentarima i sjećanjima Georgea Lazenbyja”, osudila je njegovo “ponašanje” i rekla da je da se glumac neće pojaviti na posljednjem koncertu u Melbourneu. Sam Lazenby se nakon toga na Twitteru ispričao za ono što se dogodilo, rekavši:

“Žao mi je i tužan sam što su moje priče u Perthu u subotu uvrijedile neke ljude. Nikad mi nije bila namjera davati uvredljive ili homofobne komentare i iskreno mi je žao ako su moje priče koje sam mnogo puta podijelio tako shvaćene. Samo želim podijeliti neke priče i nadam se zabaviti ljude. Osobno u svom bliskom okruženju imam prijatelje koji su homoseksualci i nikada nikoga ne bih želio uvrijediti. Budući da sam cijeli život bio okružen jakim ženama, uvijek sam se divio i poštivao žene i njihove želje. Smatram da su moja prava postignuća u životu moja djeca…”

George Lazenby bio je drugi glumac koji je glumio Jamesa Bonda u službenom filmskom serijalu, a Sean Connery se vratio ulozi s “Diamonds Are Forever” iz 1971., nakon Lazenbyjevog jednokratog izleta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X