Glavni glumac u novom spotu Mile Kekina je Indijac Rakesh Vetagire

Novi singl s albuma ‘Nježno đonom’.

Mile Kekin (foto: Promo)

Prije tri tjedna Mile Kekin je predstavio svoj novi album „Nježno đonom“ i, očekivano, pokupio odlične recenzije. Jedna od nježnijih pjesama s albuma je „Guvernal“ i baš za nju Mile kaže da mu je jedna od najdražih pjesama koju je ikad napisao.

Potaknut činjenicom kako je kod nas sve više stranih biciklista koji nam na vrata donose naše burgere i pizze, Mile je zaključio da bi bilo logično da i glavni glumac u njegovom spotu bude jedan od njih. Tako je odabir pao na Rakesha Vetagirea iz Indije.

„Raki je vrlo simpatičan i komunikativan mladi gospodin, ima 36 godina i već dva mjeseca živi i radi u Zagrebu. Prije toga je živio u Singapuru, Ukrajini i Poljskoj. U Indiji ga čekaju roditelji, djevojka i braća, a u slobodno vrijeme se bavi slikarstvom. Osim toga kaže da voli plesati i obilaziti povijesne lokacije,“ rekao je Kekin.

U režiji Doringa, „Guvernal“ je dobio i svoje video izdanje, a kako se Raki snašao u ulozi glavnog glumca, pogledajte ispod.

„Bilo bi mi drago ako bi ovaj spot učinio te naše nove sugrađane više vidljivima, da ih manje doživljavamo kao isključivo dostavljače koji nas hrane kad nam se ne da kuhati .

Raki ne govori hrvatski, ali voli pjesmu Guvernal jer mu je “uplifting and optimistic”, a to mu, kaže, baš treba,“ rekao je za kraj Mile Kekin.

Cijeli album „Nježno đonom“ dostupan je na svim digitalnim servisima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X