Gledajte dokumentarni film ‘Tusta’ online

Biografski dokumentarac o najvećem frontmenu ex-Yu punk-rock scene, čovjeku koji je prerastao glazbu i postao simbolom slobodnog mišljenja i zdravog razuma, dostupan na zahtjev na stranicama Factuma od 23. prosinca 2020. do 03. siječnja 2021. godine.

‘Tusta’

Factum, dokumentarni filmski projekt, u čijoj je produkciji,uz koprodukciju WakeUpFilmsa (Srbija), Award Film & Videa (Sjeverna Makedonija) te Zagreb Filma (Hrvatska), nastao dokumentarni film Tusta, ovih će dana omogućiti ekskluzivnu online mogućnost gledanja ovog dokumentarca. Nakon premijere u Motovunu u srpnju 2019. godine, film je do danas prikazan u kinima i na festivalima diljem Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Italije, došao do brojke od 11.000 gledatelja, te osvojio niz nagrada (Liburnia Film Festival 2019. – nagrada publike, DORF 2020. – najbolji film u regionalnoj konkurenciji, Grossmann Fantastic Film and Wine Festival – special mention).

Time, a u skladu sa preporukama za ostankom kod kuće preko nadolazećih blagdana, dajemo svoj doprinos kvalitetnijoj ponudi filmskih sadržaja u tom periodu. Stoga će film redatelja Andreja Korovoljeva bit dostupan na zahtjev na stranicama Factuma u periodu od 23. 12. 2020. do 03. 01. 2021. na ovom linku.

Nakon ciklusa filmova Factumentarci VOL.1, VOL.2 i VOL.3 čije je gledanje omogućeno u vrijeme proljetnog lockdowna, sada se nudi najnoviji i najpopularniji film iz Factumove recentne produkcije, odgovarajući tako i na kontinuirane upite gledatelja o mogućnostima njegovog gledanja.

Gledajte Tustu, gledajte Factumentarce i ostanite doma.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X