Gledajte dokumentarni film ‘Tusta’ online

Biografski dokumentarac o najvećem frontmenu ex-Yu punk-rock scene, čovjeku koji je prerastao glazbu i postao simbolom slobodnog mišljenja i zdravog razuma, dostupan na zahtjev na stranicama Factuma od 23. prosinca 2020. do 03. siječnja 2021. godine.

‘Tusta’

Factum, dokumentarni filmski projekt, u čijoj je produkciji,uz koprodukciju WakeUpFilmsa (Srbija), Award Film & Videa (Sjeverna Makedonija) te Zagreb Filma (Hrvatska), nastao dokumentarni film Tusta, ovih će dana omogućiti ekskluzivnu online mogućnost gledanja ovog dokumentarca. Nakon premijere u Motovunu u srpnju 2019. godine, film je do danas prikazan u kinima i na festivalima diljem Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Italije, došao do brojke od 11.000 gledatelja, te osvojio niz nagrada (Liburnia Film Festival 2019. – nagrada publike, DORF 2020. – najbolji film u regionalnoj konkurenciji, Grossmann Fantastic Film and Wine Festival – special mention).

Time, a u skladu sa preporukama za ostankom kod kuće preko nadolazećih blagdana, dajemo svoj doprinos kvalitetnijoj ponudi filmskih sadržaja u tom periodu. Stoga će film redatelja Andreja Korovoljeva bit dostupan na zahtjev na stranicama Factuma u periodu od 23. 12. 2020. do 03. 01. 2021. na ovom linku.

Nakon ciklusa filmova Factumentarci VOL.1, VOL.2 i VOL.3 čije je gledanje omogućeno u vrijeme proljetnog lockdowna, sada se nudi najnoviji i najpopularniji film iz Factumove recentne produkcije, odgovarajući tako i na kontinuirane upite gledatelja o mogućnostima njegovog gledanja.

Gledajte Tustu, gledajte Factumentarce i ostanite doma.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X