Motus Vita Est u istoimenoj pjesmi daje svoj komentar na lockdown

Motus Vita Est, jedan od najdugovječnijih hardcore punk bendova na domaćoj sceni, u svojim pjesmama uvijek je imao socijalnu crtu i jasan znak suvremenosti te prstohvat humora kao uvijek dobrodošao začin. U takvom duhu nastala je i nova pjesma ‘Lockdown’, koja prikazuje aktualnu i svima poprilično kritičnu sadašnjost.

Motus Vita Est ‘Lockdown’

Bend iza sebe šest albuma beskompromisne, žestoke glazbe, koju, osim punk publike, rado slušaju i ostali ljubitelji žestokog zvuka. Njihove se pjesme sviraju i pjevaju po tulumima, a neke od njih su i legendarne, tako da na živim nastupima publika, koja se proteže kroz tri generacije, s njima pjeva od početka do kraja. Grupa je snimila svoj prvi singl 1988. godine i od tada su bez prestanka na sceni u Hrvatskoj i susjednim zamljama, a iza sebe imaju i nekoliko uspješnih turneja po Austriji, Nemačkoj i Švicarskoj.

“Lockdown” je snimljen tijekom lockdowna u tonskom studiu Jura. Producenti su: Vedran Kovačić Beli i Ivan Havidić Hevi. Video je snimio i obradio Mario Vukelić – Biso.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X