Glumac Robert Kazinsky napustio snimanje ‘Hobita’

S novozelandskog seta filma ‘The Hobbit’ bez objašnjenja je otišao britanski glumac.

Robert Kazinsky

Problemi za „Hobita“ se nastavljaju, a najnovija vijest glasi da je zvijezda „EastEndersa”, britanski glumac Robert Kazinsky, napustio snimanje. Kazinsky je tumačio lik patuljka Filija, a njegov odlazak potvrdio je i redatelj Peter Jackson na Facebooku. U njegovu se priopćenju kaže da se „Kazinsky vratio u Veliku Britaniju kako bi riješio neke privatne probleme“. Ne zna se koje.

Jackson je naglasio da ovaj događaj neće izazvati nova odgađanja snimanja dvostrukog prequela „Gospodara prstenova“. ‘Robertov odlazak neće utjecati na daljnje snimanje ‘The Hobbita’, niti će stvoriti probleme s već snimljenim materijalom“, rekli su producenti, ne otkrivši kako će snimiti preostale scene s patuljkom Filijem. „Rob je odradio odličan posao, a svojim je entuzijazmom i smislom za humor utjecao na cijelu ekipu. Zbog toga će nam nedostajati“, rečeno je.

Studio MGM od samog početka ima probleme s „Hobitom“. Prvo su upali u financijske probleme, zbog čega su snimanje htjeli dislocirati s Novog Zelanda, čime su izazvali prosvjede tamošnjih filmskih djelatnika i vlasti. Potom je film napustio redatelj Guillermo Del Toro, otvorivši mjesto za povratak Petera Jacksona, a zatim se medijima razvlačila trakavica o pregovorima sa zvijezdama „Gospodara prstenova“ koje se baš nisu oduševljeno odazvale ovom projektu.

Kako zasad stvari stoje, u „Hobitu“ će se, od poznatih lica, pojaviti Elijah Wood, Ian McKellen i Cate Blanchett.

Saznajte više: Elijah Wood još uvijek ne zna svoju ulogu u ‘Hobbitu’

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X