Goran Bare & Majke 30. ožujka objavljuju album ‘Nuspojave’

Sedam godina nakon posljednjeg studijskog albuma ‘Teške boje’, u petak, 30. ožujka stiže novi uradak Gorana Bareta i njegovih Majki.

Goran Bare & Majke ‘Nuspojave’

“Nuspojave” je sniman i miksan u slovenskom RSL studiju pod producentskom palicom Igora Bolteka i Marija Rašića. Na albumu će se naći sedam pjesama, kao što je opremljen fotografijama priznatog hrvatskog fotoreportera Zorana Marinovića, dok je za likovno oblikovanje zaslužan Daniel Ille.

Pored toga što se na “Nuspojavama” nalazi sedam pjesama, album traje 46 minuta. Otvara ga pjesma “Ljubav krvari”, a potom slijede: “To nije igra”, “Osvijesti me”, “Skarabej Go-Go”, “Dobri anđeo te noći je pao”, “I dok pleše sama s kišom” i “Zašto”.

Sve tekstove i glazbu potpisuje Goran Bare, osim teksta za pjesmu “I dok pleše sama s kišom” koji potpisuje Lidija Bajuk i koja je bila objavljena na albumu “Srce” iz 2006. godine. Aranžmane potpisuju Goran Bare i Mario Rašić, a “Osvijesti me”, prvi objavljeni singl, dolazi u potpuno novom aranžmanu, kao i “I dok pleše sama s kišom”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X