Goran Bare & Majke 30. ožujka objavljuju album ‘Nuspojave’

Sedam godina nakon posljednjeg studijskog albuma ‘Teške boje’, u petak, 30. ožujka stiže novi uradak Gorana Bareta i njegovih Majki.

  • 169
    Shares
Goran Bare & Majke ‘Nuspojave’

“Nuspojave” je sniman i miksan u slovenskom RSL studiju pod producentskom palicom Igora Bolteka i Marija Rašića. Na albumu će se naći sedam pjesama, kao što je opremljen fotografijama priznatog hrvatskog fotoreportera Zorana Marinovića, dok je za likovno oblikovanje zaslužan Daniel Ille.

Pored toga što se na “Nuspojavama” nalazi sedam pjesama, album traje 46 minuta. Otvara ga pjesma “Ljubav krvari”, a potom slijede: “To nije igra”, “Osvijesti me”, “Skarabej Go-Go”, “Dobri anđeo te noći je pao”, “I dok pleše sama s kišom” i “Zašto”.

Sve tekstove i glazbu potpisuje Goran Bare, osim teksta za pjesmu “I dok pleše sama s kišom” koji potpisuje Lidija Bajuk i koja je bila objavljena na albumu “Srce” iz 2006. godine. Aranžmane potpisuju Goran Bare i Mario Rašić, a “Osvijesti me”, prvi objavljeni singl, dolazi u potpuno novom aranžmanu, kao i “I dok pleše sama s kišom”.

  • 169
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X