Goran Bare & Majke i Vojko V stižu na Kontakt showcase festival

Goran Bare i Vojko V nastupit će u festivalskom dijeelu sedmog Kontakta, koji će se održati od 23. do 25. ožujka 2023. godine na više lokacija u Beogradu.

Goran Bare & Majke na Kontaktu u Beogradu 2023.

Hrvatski glazbenici stižu na #Kontakt23 u četvrtak, 23. ožujka. Nastupit će u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Promotivni kontigent ulaznica je rasprodat, pa su u opticaju ulaznice po redovnoj cijeni od 2.000 dinara.

Malo je toga što se o višedecenijskom radu Gorana Bareta i Majki ne zna. Zna se samo da dosta dugo nisu svirali u Beogradu i da će baš zato svojim koncertom otvoriti glazbeni program sedmog izdanja Kontakta. Njihovi koncerti su uvijeek nabijeni emocijama, ali i neizvjesnošću. Nema razloga da tako ne bude i ovoga puta.

Drugo ime koje organizatori Kontakta otkrivaju za festivalski deo programa jeste jedna od najvećih hip-hop senzacija u regiji – Vojko V. Svojim nastupom u Zappa Bazi 24. ožujka (21:00 sati) uveličat će novo izdanje tradicionalne manifestacije, koja tijekom ožujka Beograd čini centrom glazbenih zbivanja na prostorima bivše Jugoslavije.

Vojko V na Kontaktu u Beogradu 2023.

Najveći događaj profesionalaca glazbene industrije u regiji, Kontakt konferencija, showcase i festival održat će se sedmi put u Beogradu. #Kontakt23 očekuje nas od 23. do 25. ožukka 2023. u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija”, promoterske kuće Odličan Hrčak i Centra beogradskih festivala – CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Ulaznice po cijeni od 1.500 dinara već su u prodaji, a ukoliko ih do koncerta ostane, na ulazu u Zappa Bazu na večer koncerta koštat će 2.000 dinara. Prodajna mjesta ulaznica su Ticket Vision mreža, tickets.rs i Anti Shop (Cetinjska 15).

Kontakt 2023

#Kontakt23 će ponovo u ožujku Beograd učiniti centrom susreta profesionalaca iz sfere muzičkog biznisa. Novo izdanje Kontakta obilježit će tribine, paneli, kreativne radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da dodatno unaprijede rad svih sektora koji čine kreativne industrije i industriju zabave. Za razvoj i napredak ovog segmenta neophodna je konstantna saradnja stručnjaka s naših prostora, kao i razmjena iskustava i primjera dobre prakse.

Kontakt se pozicionirao kao platforma za jačanje kulturne infrastrukture regije, a djeluje tokom cijele godine. Kontakt je organizirao dva Kontakt Sessiona i Kontakt specijal, važne kulturne događaje proizišle kao plod suradnja ostvarenih po završetku službene Kontakt konferencije i showcase festivala, a objavljen je i album ,,Dani koji izmiču” – promotivna kompilacija Kontakta koja predstavlja jedno od mogućih lica regionalne scene.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X