Gotov novi album Toola?

Adam Jones, gitarist Toola, ovih je dana na svom Twitter kanalu objavio kako je novi studijski album benda potpuno gotov, a objavljivanje se očekuje ovog ljeta.

Tool

Prije nekoliko dana Tool je započeo svoju novu turneju u Americi gdje u dvosatnim koncertima fanovima donose kolekciju najdražih im pjesama, iako bez noviteta. Mnogobrojni upiti benda o nasljedniku „10,000 Days“ iz 2006., potaknuli su gitarista Adama Jonesa da na Twitteru napokon zadovolji glad sljedbenika gdje je u status napisao: „Album je gotov i sutra ga objavljujemo“. Krivo protumačen, fanovi su smatrali kako je osmogodišnja studijska pauza napokon prekinuta, no čini se da je album ipak u nastanku, a prema svemu sudeći, ipak ćemo na njega pričekati (do ovoga ljeta).

Frontmen benda Maynard James Keenan obećaje kako će se čekanje isplatiti jer se i ovoga puta poigrava harmonijskim strukturama, ritmovima i efektima čime će bend evlouirati u izričaju. Gitarist Adam Jones, kao i osoba zaslužna za ikoničnu videografiju, rekao je kako bi bend mogao napokon i objaviti svoj film o kojem se spekulira duže vremena, a bio bi dosljedan dosadašnjoj nadrealističnoj poetici.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X