Gotov novi album Toola?

Adam Jones, gitarist Toola, ovih je dana na svom Twitter kanalu objavio kako je novi studijski album benda potpuno gotov, a objavljivanje se očekuje ovog ljeta.

Tool

Prije nekoliko dana Tool je započeo svoju novu turneju u Americi gdje u dvosatnim koncertima fanovima donose kolekciju najdražih im pjesama, iako bez noviteta. Mnogobrojni upiti benda o nasljedniku „10,000 Days“ iz 2006., potaknuli su gitarista Adama Jonesa da na Twitteru napokon zadovolji glad sljedbenika gdje je u status napisao: „Album je gotov i sutra ga objavljujemo“. Krivo protumačen, fanovi su smatrali kako je osmogodišnja studijska pauza napokon prekinuta, no čini se da je album ipak u nastanku, a prema svemu sudeći, ipak ćemo na njega pričekati (do ovoga ljeta).

Frontmen benda Maynard James Keenan obećaje kako će se čekanje isplatiti jer se i ovoga puta poigrava harmonijskim strukturama, ritmovima i efektima čime će bend evlouirati u izričaju. Gitarist Adam Jones, kao i osoba zaslužna za ikoničnu videografiju, rekao je kako bi bend mogao napokon i objaviti svoj film o kojem se spekulira duže vremena, a bio bi dosljedan dosadašnjoj nadrealističnoj poetici.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X