Grimes objavila novi singl ‘We Appreciate Power’

Multimedijalna umjetnica, pjevačica i producentica Grimes otkrila je javnosti video za svoj novi singl ‘We Appreciate Power’.

  • 4
    Shares
Grimes (Foto: Eli Russell Linnetz)

Singl “We Appreciate Power” je u cijelosti napisala i producirala Grimes dok se kao gošća pojavljuje i mlada pjevačica HANA koja je i ranije surađivala s Grimes. Pesma je spoj mračnih i teških rock i industrial zvukova kombiniranih s pop aranžmanom i vokalima.

Inspirirana sjevernokorejskim bendom Moranbong pjesma se tekstualno bavi rastućim napretkom na polju umjetne inteligencije. Grimes je sebe stavila u perspektivu članice propagandne ženske grupe koja se kroz glazbu, ples, seks i modu zalaže za širenje dobre volje prema, kako ona to doživljava, neizbježnoj prevlasti umjetne inteligencije.

Nova pjesma naći će se i na novom albumu čije ime još uvijek nije objavljeno, a za koji se očekuje da će biti objavljen tijekom 2019. godine za izdavačku kuću 4AD. Prethodno Grimes studijsko izdanje “Art Angels” iz 2015. godine oduševilo je kako kritičare tako i publiku našašvši se na svim alternativnim top listama. Izdanje je proglašeno i za album godine od strane više renomiranih magazina.

  • 4
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X