Grupa Dodger Artfool želi najuvredljiviji komentar za ‘Facebook revoluciju’

‘Oduvijek si želio biti glazbeni kritičar? Evo prilike da se iskažeš!’ – poručuje sastav iz Varaždina.

Dodger Artfool (Foto: promo)

Varaždinski bend Dodger Artfool objavio je novi singl i spot “Facebook revolucija” i ima prilično originalan pristup za promociju.

Uz objavu singla Dodger Artfool poručuju: “Ostavi najoriginalniji i najuvredljiviji komentar na YouTubeu na novu pjesmu ‘Facebook revolucija’ u stilu Uvaženog glazbenog kritičara i osvoji majicu benda! Probudi ono najgore u sebi, reci što ti padne na pamet, a nemoj se ni libiti iskoristiti čak i CAPS LOCK. Giveaway traje do 16.5. u 12:00, nakon čega će bend izabrati 3 najkreativnija komentara i nagraditi kritičare novim majicama. PRAVILA NEMA* – nemojte nas štedjeti, “nemo niš’ zamerili” *OK ima, nemojte se truditi s homofobijom, nije kreativna.”

Nakon “Charlie Hebdo”, angažirane pjesme podrške novinarima i svim ljudima dobre namjera koji se suprotstavljaju gluposti svijeta, spomenuti Varaždinci nastavljaju u sličnom angažiranom tonu i s novom pjesmom “Facebook revolucija”.

Naime, ova pjesma je himna apsurdnosti i sociopatskog karaktera današnjeg društva, pjesma o društvu koje se hvali fotografijama života u Potemkinovom selu, o društvu koje nasmijanim emotikonom reagira na vijest o nečijoj smrti, o društvu koje želi promjene, ali ne želi biti njihov dio, o društvu koje se srami vlastitog odraza u ogledalu dok se istovremeno divi iskrivljenim licima s društvenih mreža, o društvu koje je nasmijano samo ispred objektiva, o društvu čije će mišljenje bez efekta vječno lutati bespućima interneta, o društvu koje se trudi srušiti ono što netko drugi gradi, o društvu tetoviranom citatima knjiga koje nikada nisu pročitali, o društvu koje mrzi.

„U pjesmi smo ugostili perspektivnog i izrazito darovitog šesnaestogodišnjeg hip-hop glazbenika iz Varaždina – Jureka. Upravo tim potezom, željeli smo pokazati kako i ta često banalizirana generacija ima svoj glas. Glas koji bi trebali čuti“, poručuju Dodger Artfool.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X