Grupa Fit predstavlja album s najvećim hitovima ‘Fit – The best of, 40 godina’

Krajem prošlog stoljeća, bend je osvojio publiku diljem regije zaraznim pop pjesmama, a 40 godina nakon osnutka, dvojac iz benda, Davor Lukas (vokal) i Zorko Opačić (gitara) ponovno se okupljaju kako bi snimili svoje najpoznatije pjesme iz svake faze karijere u novom aranžmanu. Bendu se pridružuju Mirko Sokolović (bas) i Alen Tibljaš (bubnjevi).

Fit – The best of, 40 godina

Nove verzije pjesama nastale su u želji da se prikladno proslavi 40. obljetnica benda. Pored CD-a, album je najavljen i na vinilu, koji će uskoro također biti u prodaji.

Grupa Fit svoj status stekla je vrlo brzo i s malom količinom materijala. Sa samo dva studijska albuma postali su svjetla priča riječke rock scene. U samim počecima, pomogli su im legendarni frontmen beogradskog benda EKV, Milan Mladenović, i bubnjar Ivan Fece Firči koji su sudjelovali u stvaranju prvog albuma.

“The best of” posveta je uspjehu benda i kultnosti njegovih hitova poput “Mačka”, “Zaboravit ću sve”, “Rijeka”, “Telefon” i “Rock’n’roll je kriv za sve”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X