Grupa Kultur Shock pokrenula kampanju za prikupljanje sredstava za pomoć izbjeglicama

‘Pomognite izbjeglicama da prebrode zimu na Balkanu’ – naziv je crowdfunding kampanje pokrenute od strane Kultur Shocka, grupe iz Seattle koju predvodi Srđan Gino Jevđević.

Kultur Shock
Kultur Shock

Kampanja je namijenjena prikupljanju financijskih sredstava kako bi se što bolje pomoglo, u najvećem broju sirijskim izbjeglicama, zajedno sa svim ostalima iz unesrećenih krajeva Azije i Afrike koji prolaze tzv. Balkanskom rutom.

Kako Kultur Shock navode: “Tim ljudima pod hitno su potrebna skloništa, topla odjeća, hrana i lijekovi. Resursi za pomoć svih balkanskih država su premali i potrebna je pomoć globalnog sela.”

Grupa će također donirati sredstva od prodaje skorašnjeg live albuma “Live at Home” koji je sniman početkom ove godine na europskoj turneji. Sugestija Kultur Shocka je da svatko donira 15 dolara, ali naravno i više je svakako dobrodošlo.

“Sva prikupljena sredstva donirat će se organizaciji ili organizacijama koje su na terenu od 0 do 24 i pomažu unesrećenim ljudima”, tvrde iz Kultur Shocka.

Crowdfunding kampanja: Help the refugees battling winter in the Balkans!

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X