Grupa neobičnog imena Ivo Horvat predstavlja se prvim singlom ‘Novo lice’

Ivo Horvat je novoosnovani bend iz Velike Gorice.

Ivo Horvat (Foto: Benedetto Lee)

Na autorskim pjesmama Ive Horvata radilo se vrlo predano i iskreno. Osim članova benda tu su i mnogi “nevidljivi” članovi koji su dali podršku svim svojim talentima. To potvrđuju osnivači benda Ante i Ivan: “Ivo Horvat je zasad jedan nepoznati uzorak, ovo neobično vrijeme samo nam je bio dodatni motiv da ga predstavimo javnosti. Veselimo se našoj sadašnjoj i budućoj publici. Sve se to pretvorilo u nevjerojatnu pozitivnu silu i tko zna što nas sve čeka na ovom “divljem glazbenom putovanju”, a prvi korak je pjesma “Novo lice” o kojoj su rekli: “To je pjesma s kojom otvaramo vrata prema publici. Nastala je za vrijeme pandemije, ali ne bi je vezali uz to. Rekli bih da su promjene normalna stvar i tako je zaista oduvijek. Promjene moraš prihvatiti, inače te pregazi vrijeme. Novo lice je pjesma koja je borbena i poziva na akciju. Svaki dan imamo neko novo lice koje treba prihvatiti i s njim hrabro izlaziti u vanjski svijet. Ponekad je to zaljubljeno lice, ponekad zabrinuto lice, ali i lice s neposlušnom frizurom. Na kraju ako si ustrajan, nema straha. Upravo zbog toga smo odabrali ovu pjesmu kao prvu i nazvali je “Novo lice”. To je naša promjena, naše novo lice!“

Produkciju i aranžman pjesme potpisuje Ivo Horvat. Snimljena je u velikogoričkom studiju KungFu situacija te studio Šišmiš.

Za spot se pobrinuo izvrsni redatelj Filip Gržinčić iz Rijeke, gdje je spot i snimljen.

Glavni fotograf: Benedetto Lee

Članovi Ive Horvat su: Ivan Vidović (glavni vokal i gitara, Ante Vidović (gitara), Mihael Vlah (bubnjevi), Krešimir Kottek (klavijature, saxofon, Karlo Vlahek (truba), Mario Pavlić (prateći vokali, gitara, klavijature).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X