Grupa Sopot ima novi singl ‘Krenimo iz početka’

Banjalučka grupa Sopot nije mirovala tijekom perioda karantene.

Sopot ‘Krenimo iz početka’

“Karantin i samoizolacija ostavili su dubok trag na čitavu planetu. Iz svakodnevne rutine u jednom trenu – stao je cijeli svijet. Mala RNK sekvenca znana kao Covid 19 za kratko vrijeme naučila nas je da se svakodnevne dobrobiti, rutine i blagostanja ne bi trebale olako shvatati i uzimati zdravo za gotovo. Svi smo bili u šoku od spoznaje koliko je ranjiv sistem zasnovan na liberalno – kapitalističkoj doktrini. Sve to je uticalo i na nas, autore te smo udružili snage i zajedno sa prijateljima napravili ovaj, svojevrsni, pečat vremena i prostora, da nas sjeća na suludi mart i april godine 2020. godine”, poručuju iz banjalučke grupe Sopot.

U nastanku ovog video spota s grupom Sopot su podjelili svoje trenutke samoizolacije: Isidora Branković, David Pujado, Nataša Novaković, Danijela Karać, Semir Avdić, Miloš Orlić, Ahmed Kulović, Đorđe Ostić, Tanja Ostić, Dragan Ostić, Andrijana Mirna Marin, Porodica Đekić, Milan Aćimović i Marija Vučinić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X