Grupi Suicidal Tendencies na tri tjedna bio ugašen Instagram profil zbog imena

‘Ovo nije prvi put da smo uklonjeni, ali nadamo se da će biti poljednji’, poručuju iz grupe.

Suicidal Tendencies (Foto: Wikipedia)

Suicidal Tendencies vratili su se na Instagram nakon trotjednog nestanka, otkrivši da je njihov račun privremeno bio ugašen na platformi zbog samog imena njihovog benda.

“Ovo nije prvi put da smo uklonjeni, ali nadamo se da će biti posljednji”, napisala je kalifornijska hardcore grupa u svom povratničkom postu i dodala: “O tome ćemo kasnije govoriti više, ali sada se želimo usredotočiti na pozitivnu stvar i zahvaliti vam što ste uvijek uz nas!”

U objavi je najavljena i suradnja benda s Dixxon Flannel Co, koja je lansirala košulju u spomen na 30. obljetnicu albuma “The Plague That Makes Your Booty Move… It’s The Infectious Grooves”, debija iz 1991. godine funk-metal supergrupe Infectious Grooves, predvođenu Mikeom Muirom, vokalom Suicidal Tendenciesa.

Povratak Suicidal Tendencies na Instagram dolazi točno pred njihovo pojavljivanja na Aftershock festivalu u Sacramentu, gdje će nastupiti danas 8. listopada zajedno s Metallicom, Volbeatom, Rancidom, Seetherom i Dropkick Murphys.

Možda najpoznatiji singl grupe predstavlja pjesma “You Cant’ Bring Me Down”. Ta parola je očigledno vrijedila u XX stoljeću, jer algoritmi jedne društvene mreže XXI stoljeća dokazuju potpuno suprotno.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X