Guitar Wolf objavio album ‘Beast Vibrator’

Legende japaskog garažnog power rocka upravo su danas 17. lipnja objavili svoj 11. album – ‘Beast Vibrator’.

Guitar Wolf 'Beast Vibrator'

“Opet snažno i opet beskompromisno” – riječi su kojima već neki strani glazbeni novinari opisuju album “Beast Vibrator” koji je ujedno drugo ovogodišnje izdanje Guitar Wolfa. Podsjećamo da je u siječnju objavljen live CD/DVD “Guitar Wolf vs The Jon Spencer Blues Explosion”.

'Guitar Wolf vs The Jon Spencer Blues Explosion'

Guitar Wolf su bend iz Nagasakija koji ove godine slavi 25 godina djelovanja. Snimili su 14 studijskih albuma od kojih su klasici “Jet Generation”, “Planet Of The Wolves, “Run Wolf Run”, “UFO Romantics”, “Kung Fu Ramone” i “Dead Rock” realiziran za major kompaniju Sony.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_U8p9xm-TZU[/youtube]

Guitar Wolf su nastupali u 5 cjelovečernjih filmova glumeći sami sebe, čak radili soundtrack za globalno popularne anima crtiće. Njima u počast snimljen je tribute album “I Love Guitar Wolf” među kojima su pjesme njima u počast svirali od članova Sonic Youtha, Dinosaur Jr.-a, Jon Spencera i drugih glazbenih legendi.

Guitar Wolf 29. lipnja u Vintage Industrial Baru

Grupu čine Seiji (Guitar Wolf), U.G. (Bass Wolf) i Toru (Drum Wolf), a hrvatska publika će ih moći videjti uživo po drugi put u subotu 29. lipnja u Vintage Industrial Baru, u sklopu proslave drugog rođendana portala RavnoDoDna.com po uistinu primamljivoj cijeni od 20 kuna – ako se od toga u ovoj recesijskoj situaciji ne može iskoristiti slogan: rock to the people!, od čega onda može?

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X