Harry the Kid objavio EP ‘Stvar pravog trenutka’

Nakon singlova ‘Jedan stih’ i ‘Osluškujem njene korake’, Harry the Kid je objavio EP ‘Stvar pravog trenutka’ s tri pjesme.

Harry the Kid ‘Stvar pravog trenutka’

„Stvar pravog trenutka“ je nastao u ljeto 2021. u kućnom studiju Adam tree u Zagrebu. Pjesme progovaraju o mikrokozmosu svih velikih i malih ljubavi, onih trajnih i onih koje su trenutak u vremenu. Progovaraju o ljubavi u svim svojim oblicima, o ljubavi prerušenoj u lik djevojke, obitelji, prijatelja, rodnog grada, o uspomeni na bezbroj trenutaka sreće, tuge, ushita, cijelom spektru emocija koje čine život. Opisuju jutra puna straha, trenutak kada nestane svaka sigurnost, kad se zebnja uvuče u svaku poru svakodnevnice i kada se utočište čini mitskim mjestom. No onda iz ruševina proviri ljubav, prašnjava, uplašena, ranjena, ali u suštini neuništiva. Svaki novi stih, nova pjesma je novi početak.

“Počevši sa snimanjem materijala za EP, zadao sam si izazov aranžiranja, snimanja, sviranja i raspisivanja orkestracije. U jednoj sam pjesmi („Stvar pravog trenutka“) ugostio Dinka Lupisa na bubnju. Miks i mastering EP-a je napravio Saša Rajković – Zarkoff, a omot albuma i vizual Dinko Medved. EP prate i dva video spota, spot za „Jedan stih“ je nastao u režiji Gorana Mandića, a drugi za pjesmu „Osluškujem njene korake“ u režiji Dinka Čvorića – Doringa”, izjavio je Siščanin Haris Čehić koji stoji iza projekta Harry the Kid.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X