HFS Online – Novi projekt Hrvatskog filmskog saveza

HFS online novi je projekt Hrvatskog filmskog saveza i partnera, Blank filmskog inkubatora, a donosi 6 interaktivnih radionica za djecu i mlade, te osobe starije od 54 godine.

HFS – Online

Projekt je nastao iz potrebe da film i filmsko obrazovanje prestanu biti luksuzom, već da budu prisutni u svakom kućanstvu u Hrvatskoj. Upravo iz potrebe unapređenja socijalne kohezije djece i mladih kao i osoba starijih od 54 godine, ukazala se prilika da se uspostavi projekt, koji bi dio programa koje provodi HFS učinio dostupnim najširoj publici.

Ovim projektom kroz 3 radionice djeca i mladi mogu steći znanja i vještine koje ih čine konkurentnijima na tržištu rada, dok stariji od 54 godine u preostala 3 programa pronalaze zajedništvo te aktivno sudjeluju kao kritičari, komentatori i stvaratelji boljeg društva. Radionice su Digitalna filmska naSTAVa, radionica Give and Take, Palunkov filmski bootcamp, Palunkova naopaka gledaonica, Tuškanac na plus 54 i Filmski book club.

Projekt otvara i digitalnu platformu koja će predstavljati izvor znanja filmske teorije. Na njoj će biti vidljivi zanimljivi sadržaji proizašli iz završenih radionica, a isto tako i korisne smjernice za daljnje usavršavanje znanja i vještina.

Prve radionice kreću već u veljači, a trajat će cijelu godinu. Očekuje nas preko 20 filmskih hitova, analiza, radionica scenarija, filmskih kritika, snimanja filmova online i brojnih drugih aktivnosti. Više o prijavama na projekt i datumima radionica čitajte uskoro na našoj web i Facebook stranici. Web platforma projekta otvara se krajem siječnja. Ako već sad imate dodatnih pitanja i ne želite izgubiti mjesto na radionicama javite se mailom na [email protected]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X