Hibrid, etc. i Sara Renar predstavljaju zajedničku pjesmu ‘Na Pola Puta’

S novim singlom, Hibrid, etc. nastavljaju s glazbenim eksperimentiranjem, objedinjujući različite žanrove i utjecaje u njima jedinstven zvuk. Ovaj put im je u tome pomogla kantautorica Sara Renar.

Hibrid, etc. i Sara Renar – Na pola puta

Pjesma “Na Pola Puta” ujedno najavljuje je i istoimeni album koji izlazi 3. ožujka, na kojem će se naći 11 pjesama uz 12 gostiju.

Sarajevska etiketa Podmornica nakon objavljivanja svoje kompilacije pod nazivom Ispod Površine, te albuma grupe KOSMO i Kviteri, će tako objaviti “Na Pola Puta” album grupe Hibrid, etc. Podmornica za cilj ima promociju alternativne i eksperimentalne glazbe s posebnim fokusom na kreativni rad lokalnih muzičara i bendova

Produkciju pjesme “Na Pola Puta” potpisuje Dino Aganović, vokal i tekst Sara Renar, gitaru Adanan Salihović, a prateći vokal Edin Baljić. Pjesma je snimana u Studio Podmornica i Studio Old Miklefield.

Video spot je realiziran u saradnji Platforme i digitalnog labela Podmornica. Režiju, kameru i montažu spota potpisuje Tarik Bičo, glavna uloga u video spotu je Darja Badnjević, a ostatak ekipe uključene u realizaciju spota čine Armin Ćosić (kostimografija), Ervin Golubović (asistent kamere).

.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X