J.R. August objavio novi video spot ‘Mindheart’ uoči koncerta u HGZ-u

Uoči koncerta u Hrvatskom glazbenom zavodu 15. veljače, J.R. August predstavlja spot za pjesmu “Mindheart”. J.R.-ov magični svijet približila nam je svojim ilustracijama i animacijama Katarina Matković, umjetničkog imena Khei, inače i članica J.R.-ovog zbora.

J.R. August u Vintage Industrialu (Foto: Monika Bračević)

“Mindheart” je drugi singl s J.R.-ovog dugosvirajućeg prvijenca “Dangerous Waters”, koji je u potpunosti osvojio publiku i glazbenu kritiku. U velikoj Nacionalovoj anketi tridesetak hrvatskih novinara biralo je i odabralo najbolji domaći album i upravo je “Dangerous Waters” ponio tu laskavu titulu. “Prvo mjesto pripalo je debitantskom albumu “Dangerous Waters” Nikole Vranića koji nastupa pod umjetničkim imenom J.R. August i koji je svojim odličnim i prilično originalnim djelom doista obilježio godinu na izmaku i osvojio kvalitetom pjesama brojne glazbene kritičare”, pisao je Nacional povodom objave top liste.

J.R.-ov prvijenac “Dangerous Waters” uskoro će se moći slušati i na dvostrukom 180-gramskom vinilu. Bogato opremljeno LP izdanje je u pripremi te će se uskoro naći na policama mnogih glazbenih dućana diljem regije.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X