Hit film ‘Ne brini, draga’ stiže na HBO

Od 7. studenog na HBO Maxu.

“Don’t Worry Darling” (foto: HBO)

Novi hit film „Ne brini, draga“ (Don’t Worry Darling) imat će premijeru 7. studenog na HBO Max streaming platformi. Film će također biti prikazan na HBO kanalu 18. prosinca u 20.00h.

Redateljica je Olivia Wilde, koja ujedno i glumi u filmu, uz Florence Pugh, Harryja Stylesa, Gemmu Chan, KiKi Layne i Chrisa Pinea. U ostalim ulogama su Nick Kroll, Sydney Chandler, Kate Berlant, Asif Ali, Douglas Smith, Timothy Simons i Ari’el Stachel.

Alice (Florence Pugh) i Jack (Harry Styles) imaju sreću što žive idealiziranoj zajednici Victory, eksperimentalnom gradu sagrađenom za muškarce koji rade za tajni projekt Victory i njihove obitelji. Društveni optimizam iz 1950-ih koji zastupa njihov izvršni direktor, Frank (Chris Pine) – koji je ujedno korporativni vizionar i motivacijski životni trener – utječe na svaki aspekt svakodnevnog života u toj pustinjskoj utopiji.

Dok muževi provode svaki dan u sjedištu projekta Victory, radeći na “razvoju progresivnih materijala”, njihove supruge, uključujući Frankovu elegantnu partnericu Shelley (Gemma Chan), provode svoje vrijeme uživajući u ljepoti, luksuzu i razuzdanosti njihove zajednice. Život je savršen, a njihov poslodavac zadovoljava sve njihove potrebe. Sve što traži zauzvrat je diskrecija i neupitna predanost projektu Victory. Ali kad se počnu pojavljivati pukotine u njihovom idiličnom životu, otkrivajući nešto puno opasnije što se krije ispod te atraktivne fasade, Alice se počinje propitkivati što točno rade u Victoryju i zašto. Što je Alice spremna izgubiti kako bi razotkrila što se uistinu događa u ovom raju?

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X