Reper XIII predstavlja 13sessions

Reper XIII predstavio je dvije pjesme, ‘Loon Garden’ i ‘Smrt’ u sklopu projekta 13sessions.

XIII (foto: Youtube/Screenshot)

Reper XIII predstavio je dvije pjesme, ‘Loon Garden’ i ‘Smrt’ u sklopu projekta 13sessions. Kako bi predstavio svoj rad na izravniji način koji uključuje nešto više od običnog PR teksta, XIII se obratio svom kolegi, tajanstvenom reperu strancu koji poručuje sljedeće:

“Svjedoci smo svojevrsnog procvata underground scene. Prava vojska umjetnika svih glazbenih smjerova i afiniteta svojom kvalitetom diže standarde te budućim naraštajima postavlja izazov, kako nadmašiti ono što je stvoreno iako natjecanje nikad nije niti bi trebalo biti svrhom stvaranja glazbe. Bilo kako bilo, postoji glazbeni pravac u kojem je natjecanje u samom genetskom kodu istog. Pogađate, riječ je o hip-hopu, danas najpopularnijem glazbenom pravcu.”

“Upravo je hip-hop medij kroz koji progovara XIII, krajnje neobična, jedinstvena i originalna pojava na sceni. Lišen želje za natjecanjem s drugima, lišen ispraznih šablonskih motiva kojima obiluje hip-hop, XIII svoju poruku ili, bolje rečeno, unutarnji svijet izbacuje na sebi svojstven način.”

“Neupitni liričar čiji flow i delivery privlače pažnju na prvu, nakon poprilično duge stanke izbacuje 2 video materijala koja spadaju u gornji dom ionako impozantnih djela. Valja spomenuti i obećavajućeg producenta pod imenom Bunu koji izvrsno komplimentira versovima XIII-ice i čije buduće suradnje se iščekuju sa zanimanjem. Također, za mix i mastering je zaslužan brainpiercing a video je odradio Carlo Kovačec (fin.hr),” nastavlja stranac i za kraj dodaje:

“Slušateljima ostavljamo da prosude sami za sebe kao što XIII ostavlja pjesmama da govore same za sebe. I neka XIII nastavi nešablonskim, sebi svojstvenim putevima, pa će i pažnja šireg auditorija doći sama od sebe…”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X