Hladno pivo preko Facebooka bira predgrupu za koncert na Šalati

Velikim koncertom na Šalati, 25. svibnja, kojeg su fanovi prozvali simbolično Dan radosti, Hladno pivo će obilježit 25 godina od prvog izlaska na binu.

Hladno pivo na Šalati

Da bi taj dan uistinu bio dan radosti, Hladno pivo je pripremilo malo iznenađenje za jedan bend. Osim što će imati specijalne goste kao support, čije će ime objaviti naknadno, predgrupu su odlučili izbrati putem njihovog Facebooka. Upravo će jedan bend koji skupi najviše lajkova od publike i samog benda imati čast da svira kao predgrupa i tako možda započne jednu svoju lijepu priču.

Željni ulaska u konkurenciju mogu se javiti na sljedeći link: https://www.facebook.com/pages/Dan-Radosti/288901147909218?ref=hl

Natječaj traje do 20. travnja. kad će se izabrati pet najboljih bendova, a njihova imena će se objaviti 22. travnja. Nakon toga slijedi finalni krug koji traje dva dana, a pobjednik se objavljuje 5. svibnja. Petero u užoj konkurenciji bira Hladno pivo, a finalnog pobjednika zbroj glasova na Facebooku.

“Odlučili smo ovaj put upotrijebit facebook kako bismo dali podršku mladim snagama na neki način. Ne zanimaju nas toliko žanrovi bendova koliko da imaju nešto što će nam se svidjeti, a i da se na ovaj način malo proširi glas mlađih od nas”, poručuju iz Hladnog piva.

Cijena ulaznice iznosi 80 kuna u predprodaji i 110 kuna na dan koncerta. Ulaznice se mogu kupiti preko sustava Eventima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X