HNK, danas čin treći – svi u teći!

Radio808, portal Ravnododna.com i Booksa pozivaju vas na treće izdanje Hrvatskog narodnog kviza.

HNK - Kvizna teća

Što, dakle, možete očekivati od treće epizode najzanimljivijeg glazbenog kviza u gradu četvrtkom? Sale je s takvom predanošću i strašću tesao pitanja da je u više navrata zaboravio jesti. Sale nikada ne zaboravlja jesti. Osim kad slaže pitanja za kviz, očito. Rezultat su jako zanimljiva pitanja i malkice anemičan Sale. Za razliku od njega, viralni Božo normalno jede, spava, hoda, pije, diše i, narafski, pjeva. Više je no vjerojatno da nikad prije niste čuli stihove koje će vam otpjevati. I nikad ih više nećete čuti interpretirane na imalo sličan način. A na sasvim drugi način pridružuje nam se i Ribafish! Na drugom HNK-u pomagao je našoj voditeljici, kviznoj ljubimici Rei i zbrajao bodove. A na treći se HNK prijavio kao natjecatelj i završio u kviznoj teći! Hoće li nam Ribica biti izvučen iz teće ovisi o bjelokosnoj ručici Mime Simić koja je preuzela ulogu vođenja bodovanja i koja će na početku kviza nasumičnim odabirom izvući imena troje natjecatelja. Mima je zakleta veganka. Ribafish udijeli ime i nadimak svakom ćevapu kojeg pojede. Pokrstio je već pola Kine ćevapa. Ćutiš li i ti oluju u teći, draga potencijalna publiko?

Dio oko kojeg nimalo ne brinemo i koji nas baš jako veseli tiče se vrijedne kvizne publike. Naime, na drugom HNK-u pozvali smo publiku da se uključi u stvaranje kviza i predlaže pitanja. Onome tko smisli najbolje pitanje obećana je nagradu. Pa će ovaj četvrtak biti podijeljena ne jedna, već dvije nagrade jer su pitanja koja je publika smislila bila jako, jako dobra!

Dvoumite se bi li se, ili ne bi, prijavili za natjecanje u Hrvatskom narodnom kvizu? Na našem portalu možete odigrati online verziju kviza.

Još vam znatiželja radi? Pronađite Booksa/zajednica stranicu na Facebooku i pogledajte album fotografija drugog HNK-a.

Ako se do sada niste prijavili na [email protected] najkasnije do 20:00 sati jučer, a želite se natjecati, dođite u danas u Booksu sat vremena prije kviza, a najkasnije do 19:30 sati i prijavite se na licu mjesta i sačekajte sudbinu iz teće.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X