Hoće li Amy Winehouse i Moby rasprodati Avalon Fest?

Jučer je u Beogradu na kalemegdanskoj tvrđavi održana tiskovna konferencija na kojoj su javnosti predstavljeni detalji velikog “Tuborg Ultimate Summer” festivala na kojem gostuju velike svjetske zvijezde Amy Winehouse i Moby. Podršku slavnim imenima dat će odabrane regionalne snage – Elemental iz Hrvatske, Zemlja Gruva iz Srbije i Bei the Fish iz Makedonije.

Elemental na tiskovnoj konferenciji beogradskog Avalon festivala (Foto: Menart)

Na tiskovnoj konferenciji kojoj su sudjelovali članovi Elementala, Zemlje Gruva i organizatori, Avalon produkcija, najavljen je ovaj izvanredan festival za koji je u pretprodaji već razgrabljeno čak 11.000 ulaznica! Prema najavama organizatora, očekuje se oko 20.000 posjetitelja iz cijele regije, ali i iz inozemstva.

Članovi Elementala su na tiskovnoj konferenciji najavili eksplozivan nastup tijekom kojeg će odsvirati neke od svojih najvećih hitova. Također su izjavili kako im je velika čast nastupiti prije slavne Amy i Mobyja, ali kako će iskoristiti priliku za upoznavanje i druženje s kolegama iz regije s kojima su odmah “kliknuli”.

Za festival koji će se održati 18. lipnja na beogradskoj tvrđavi Kalemegdan Amy Winehouse i Moby pripremaju posebne scenske nastupe, a Amy upravo u Beogradu počinje svoju novu turneju.

Saznajte više:

Amy na rehabu, pomaknut datum objave 3. albuma

Beogradski Mikser – spoj sajma, umjetnosti, dizajna i noćnog provoda

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X