Kad kritka ubija – Braća Duplass snimaju film o Pitchforku

Indie glazbena stranica Pitchfork bit će subjekt novog filma braće Duplass.

Jay i Mark Duplass (Foto: Pastemagazine.com)

Radatelji i scenaristi braća Mark i Jay Duplass trenutno rade na novom scenariju za film koji će se baviti mračnom stranom glazbene kritike, odnosno posljedicama koje izazivaju kod glazbenika i njihovim obiteljima, čak i onih koji se u krugovima koji ne bi pretjerano trebali mariti o tome što netko piše o njima.

Kako navodi LA Times braća Duplass nakon prošlogodišnjeg filma „Cyrus“ i nadolazećeg „Jeff Who Lives At Home“ s Jasonom Segelom u glavnoj ulozi, fokusiraju svoju pažnju prema američkoj internetskoj indie glazbenoj stranici Pitchfork.com.

Priča njihovog budućeg filma prati majku indie rokera, koja se nakon pogibije sina u prometnoj nesreći želi osvetiti blogeru s Pitchforka koji je širio prijezir prema njenom sinu. Stvari se zakompliciraju kad majka poginulog otkrije da je bloger tinejdžer.

Filmaši Duplass idealnu glumicu za ulogu majke-osvetnice vide u Susan Sarandon.

Braća Duplass započeli su filmsku karijeru 2005. kad je njihov film „The Puffy Chair“ bio zapažen i na Sundance Film Festivalu. Mark Duplass se okušao i kao glumac 2009. u filmu „Humpday“ čija radnja prati dva muškarca heteroseksualne orijentacije koji su se zatekli u situaciju zajedničkog snimanja amaterskog porno filma.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X