Kad kritka ubija – Braća Duplass snimaju film o Pitchforku

Indie glazbena stranica Pitchfork bit će subjekt novog filma braće Duplass.

Jay i Mark Duplass (Foto: Pastemagazine.com)

Radatelji i scenaristi braća Mark i Jay Duplass trenutno rade na novom scenariju za film koji će se baviti mračnom stranom glazbene kritike, odnosno posljedicama koje izazivaju kod glazbenika i njihovim obiteljima, čak i onih koji se u krugovima koji ne bi pretjerano trebali mariti o tome što netko piše o njima.

Kako navodi LA Times braća Duplass nakon prošlogodišnjeg filma „Cyrus“ i nadolazećeg „Jeff Who Lives At Home“ s Jasonom Segelom u glavnoj ulozi, fokusiraju svoju pažnju prema američkoj internetskoj indie glazbenoj stranici Pitchfork.com.

Priča njihovog budućeg filma prati majku indie rokera, koja se nakon pogibije sina u prometnoj nesreći želi osvetiti blogeru s Pitchforka koji je širio prijezir prema njenom sinu. Stvari se zakompliciraju kad majka poginulog otkrije da je bloger tinejdžer.

Filmaši Duplass idealnu glumicu za ulogu majke-osvetnice vide u Susan Sarandon.

Braća Duplass započeli su filmsku karijeru 2005. kad je njihov film „The Puffy Chair“ bio zapažen i na Sundance Film Festivalu. Mark Duplass se okušao i kao glumac 2009. u filmu „Humpday“ čija radnja prati dva muškarca heteroseksualne orijentacije koji su se zatekli u situaciju zajedničkog snimanja amaterskog porno filma.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X