Hologram Michaela Jacksona ‘nastupao’ na Billboard Music Awardsu

Hologram preminulog kralja popa pjevao je i plesao sinoć (18. svibnja) na dodjeli Billboard glazbenih nagrada u Las Vegasu.

Hologram Michaela Jacksona u MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu (Izvor: Youtube)

Jacksonov hologram izveo je pjesmu “Slave to the Rhythm”, a za tu priliku ‘oživljeni’ Michael Jackson na pozornici je zaplesao i moonwalk.

Glazbeni performans trebao je biti tajna, ali je slijedeći presudu Federalnog suda koji je odbio tužbu hologram kompanija Hologram USA Inc i Musion Das Hologram Ltd (koje su izradile hologram Tupaca Shakura za Coachella Festival 2012. godine) koje su htjele spriječiti show, direkcija odlučila od svega napraviti udarnu najavnu vijest za event koji se održao u MGM Grand Garden Arenu u Las Vegasu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jDRTghGZ7XU[/youtube]

Nakon što je hologramski show za pjesmu “Slave To The Rhythm” završen, “Xscape”, novi, posthumni, album Michaela Jacksona u rekordnom roku je završio na prvom mjestu prodaje sinoć u Velikoj Britaniji.

Što se tiče živih glazbenika, nagradu za najboljeg umjetnika, muškog pjevača i R&B pjevača dobio je Justin Timberlake. Najboljom ženskom umjetnicom proglašena je Katy Perry, dok je Billboardovu nagradu za najbolju novu glazbenicu dobila Lorde, Novozelanđanka, dijelom hrvatskih korijena.

Dragons su proglašeni najboljima u kategoriji Najbolji rock duo/grupa. Eminem je dobio nagradu najboljeg repera, dok su Francuzi Daft Punk najbolji u kategoriji Dance/Electronica.

Pjesma Robina Thickea “Blurred Lines” proglašena je najboljom pjesmom uključujući i nagrade Top Hot 100 Song, Top Digital Song, Top Radio Song i Top R&B Song. Pjesma “Royals” spomenute Lorde proglašena je najboljom rock pjesmom (nebuloze se ne događaju samo kod nas op.a.), dok je za najbolju rap pjesmu proglašena “Can’t Hold Us” koju izvode Macklemore & Ryan Lewis featuring Ray Dalton.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X