Što donosi novi broj Rolling Stonea

S 2 milijuna prodanih primjeraka albuma ‘El Camino’ i novim ‘Turn Blue’ koji je na tržištu tek desetak dana, Black Keys su trenutno najuspješniji indie rock bend na svijetu. Dan Auerbach i Patrick Carney koji čine ovaj rock duo lica su koja vas ozbiljno gledaju s naslovnice novoga, osmog po redu, broja magazina Rolling Stone Hrvatska, no ako zavirite u ekskluzivan intervju Zorana Stajčića i veliku priču Markusa Schneidera saznat ćete da su ovi dečki ozbiljni samo kada je jedna stvar u pitanju – glazba.

Rolling Stone br. 8

S tim se njihovim stavom, bar djelomično, slaže i Dušan Kojić Koja, lider legendarnog benda Disciplina Kičme s kojime smo razgovarali o glazbi, politici, Hendrixu i životu u Londonu, ali ne i Kawasaki 3P – jedan od onih bendova s kojima je teško znati na čemu si točno, čak i ako si u poziciji novinara. Donosimo vam i veliki intervju s osobom koja stoji iza fenomenalne HBO-ove TV serije ‘Igra prijestolja’, Georgeom R.R. Martinom, a i ovoga smo puta izvukli najbolje iz arhive Rolling Stone magazina – razgovor s čovjekom koji je zauvijek promijenio film, Quentinom Tarantinom iz 1994. godine.

Uz recenzije aktualnih albuma i singlova, u stalnoj rubrici RS Indie upoznajemo vas s mladim nadama domaće i regionalne glazbene scene, a nakon osvrta na zagrebačku klupsku scenu iz prošlog broja, istražili smo što ljubiteljima dobre glazbe može ponuditi slovenska metropola, Ljubljana. Još puno zanimljivih tema i brdo dobre glazbe, pronađite u novom broju Rolling Stone Hrvatska na svim kioscima, od ponedjeljka 19. travnja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X