Što donosi novi broj Rolling Stonea

S 2 milijuna prodanih primjeraka albuma ‘El Camino’ i novim ‘Turn Blue’ koji je na tržištu tek desetak dana, Black Keys su trenutno najuspješniji indie rock bend na svijetu. Dan Auerbach i Patrick Carney koji čine ovaj rock duo lica su koja vas ozbiljno gledaju s naslovnice novoga, osmog po redu, broja magazina Rolling Stone Hrvatska, no ako zavirite u ekskluzivan intervju Zorana Stajčića i veliku priču Markusa Schneidera saznat ćete da su ovi dečki ozbiljni samo kada je jedna stvar u pitanju – glazba.

Rolling Stone br. 8

S tim se njihovim stavom, bar djelomično, slaže i Dušan Kojić Koja, lider legendarnog benda Disciplina Kičme s kojime smo razgovarali o glazbi, politici, Hendrixu i životu u Londonu, ali ne i Kawasaki 3P – jedan od onih bendova s kojima je teško znati na čemu si točno, čak i ako si u poziciji novinara. Donosimo vam i veliki intervju s osobom koja stoji iza fenomenalne HBO-ove TV serije ‘Igra prijestolja’, Georgeom R.R. Martinom, a i ovoga smo puta izvukli najbolje iz arhive Rolling Stone magazina – razgovor s čovjekom koji je zauvijek promijenio film, Quentinom Tarantinom iz 1994. godine.

Uz recenzije aktualnih albuma i singlova, u stalnoj rubrici RS Indie upoznajemo vas s mladim nadama domaće i regionalne glazbene scene, a nakon osvrta na zagrebačku klupsku scenu iz prošlog broja, istražili smo što ljubiteljima dobre glazbe može ponuditi slovenska metropola, Ljubljana. Još puno zanimljivih tema i brdo dobre glazbe, pronađite u novom broju Rolling Stone Hrvatska na svim kioscima, od ponedjeljka 19. travnja.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X