Hozier premijerno u Hrvatskoj na INmusic festivalu #16

Irska zvijezda dio je impresivnog programa povratničkog izdanja festivala.

Hozier

Jedan od najpopularnijih i najnagrađivanijih irskih glazbenika današnjice, Hozier, poznat po jedinstvenom glasu i folk blues rock izričaju u svojim pjesmama, prvi put dolazi u Hrvatsku. S hitovima na vrhu ljestvica i predanošću filantropiji, Hozier svojim dojmljivim glazbenim talentom i predanosti društvenim temama u 21. stoljeću nastavlja veličanstvenu tradiciju rock poeta 20. stoljeća.

Početak Hozierove karijere obilježio je singl ‘Take Me To Curch’, najveći blues-rock hit protekle dekade. Uz jednoglasne pohvale kritičara i publike diljem svijeta, pjesma je generirala preko milijardu pregleda na YouTubeu, što je najveći uspjeh u suvremenoj rock glazbi. Album prvijenac, ‘Hozier’ iz 2014. godine, zavladao je svjetskim top ljestvicama, osvojivši brojne nagrade i priznanja. Osim glazbenih postignuća, Hozier je poznat po dobrotvornim radu i širenju pozitivnih promjena kroz svoju umjetnost, pa je tako sve prihode od objave singla ‘Cherry Wine’ donirao međunarodnim humanitarnim organizacijama za borbu protiv obiteljskog nasilja.

Album ‘Wasteland, Baby!’ objavljen u 2019. godini, dobio je brojne pohvale kritičara i uspeo se na #1 mjesto na ljestvici ‘US Billboard Top 200’ čime se Hozierov status prestižnog svjetskog etabliranog glazbenika i tekstopisca dodatno učvrstio. Najrecentniji EP, ‘Eat Your Young’ (ožujak 2023.), sadrži tri intrigantne pjesme kojima Hozier istražuje teme grijeha, samospoznaje i pohlepe. Njegov treći studijski album, ‘Unreal Unearth’ objavljen je u kolovozu 2023. godine uz odličan prijem publike i kritike. Rasprodane koncertne dvorane diljem Europe te najavljeni nastupi na najvećim svjetskim glazbenim festivalima u 2024. godini čine Hoziera jednim od najistaknutijih kantautora i pjevača novije generacije.

Hozier se pridružuje već impresivnom programu povratničkog izdanja INmusic festivala #16 uz već najavljene koncertne nastupe The Smashing Pumpkins, The National, Viagra Boys, The Gaslight Anthem i Sleaford Mods. Ulaznice za INmusic festival #16 dostupne su putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 89 EUR (+ troškovi transakcije) te 7-dnevne kamperske ulaznice po cijeni od 49 EUR (+ troškovi transakcije). Putem webshopa može se kupiti i INmusic blagdanski paket po cijeni od 99 EUR (+ troškovi obrade) kao i u Dirty Old Shopu po cijeni od 99 EUR.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X