‘Human Link’ – novi album Mire Kadoića

Miro Kadoić, zvijezda domaćeg jazza, snimio je novi album ‘Human Link’ kojeg će Aquarius Records objaviti sredinom tjedna.

Miro Kadoić 'Human Link'
Miro Kadoić ‘Human Link’

“Human Link” još je jedan dokaz da je riječ o velikom glazbeniku – originalnom skladatelju i jedinstvenom sviraču čiji rad trebaju pratiti svi ljubitelji dobre glazbe. Vrijednost ovog majstora saksofona i sjajnog skladatelja prepoznaju vodeći hrvatski i slovenski glazbenici (i sami međunarodno aktivni), koji uvijek rado sviraju s njim, a sada je Kadoić angažirao i vodećeg njemačkog jazz-bubnjara. To je svestrani Matthias Daneck, redovit suradnik zvijezda jazza i raznih drugih vrsta glazbe.

No, premda je riječ o all-stars sastavu, Kadoić je rođeni leader, pa bez problema skladno povezuje talentirane pojedince s kojima je snimio ovo remek-djelo suvremene glazbe, spajajući na samo sebi svojstven način tradiciju jazza s najmodernijim glazbenim istraživanjima. Ovaj je album maštovit i elegantan i lako će vam ući pod kožu, a Kadoićevo poslovično virtuozno sviranje alt i sopran saksofona dodatna je atrakcija. U vrijeme kada najveći svjetski jazz glazbenici pohađaju domaće pozornice, Kadoićev međunarodni projekt jasno pokazuje da se i mi imamo čime pohvaliti. – napisao je Nikica Galić.

Novi album “Human Link” imat će svoju koncertnu promociju u Centru za kulturu Novi Zagreb 29. siječnja s početkom od 20 sati. Ulaz je besplatan.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X