I Marianne Faithfull u bolnici s koronavirusom

‘U životu je izdržala i preživjela mnogo toga, pa bi bila tragedija da je dokrajči virus’, kaže prijateljica legendarne pjevačice.

Marianne Faithfull (foto: Wikipedia)

Legendarna britanska kantautorica Marianne Faithfull (73) liječi se od koronavirusa u londonskoj bolnici, javlja časopis Billboard. U izjavi njezina menadžera stoji kako je pjevačica “stabilno i reagira na liječenje.”

Prijateljica Faithfullove, Penny Arcade, na Facebooku je potvrdila da je Marianne od utorka u bolnici. “U životu je izdržala i preživjela mnogo toga — uključujući i to da je Marianne Faithfull, pa bi bila tragedija da je dokrajči virus, kaže Arcade i dodaje kako je razgovarala s pjevačicom prošli tjedan dok je bila u izolaciji, no izgleda da je netko od osoba koje brinu za nju ili netko drugi donio virus i zarazio je.”

Također kaže kako joj je Mariannein bivši muž John Dunbar potvrdio da je Faithfull zasad dobro, ali da jedva govori i ne smije primati posjete.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti - glazba

Idi na Vrh
X