Idris Elba pozitivan na koronavirus

Britanski glumac bio je prošli tjedan u društvu Sophie Grégoire Trudeau, supruge kanadskog premijera Justina Trudeaua, na WE Dayu 2020 u Londonu. Trudeau je također bio pozitivan na test proteklog tjedna.

Idris Elba (Foto: Wikipedia)

U videu objavljenom na društvenim mrežama 47-godišnji britanski glumac Idris Elba kaže kako je testiran u petak nakon saznanja da je bio u kontaktu s osobom čiji je test na koronavirus bio pozitivan. Elba je otad u karanteni, a da je i njegov test pozitivan saznao je danas.

“Osjećam se ok, nemam simptome zasad, ali sam izoliran nakon saznanja da sam bio izložen virusu”; objasnio je Idris Elba.

Elba je također pozvao ljude da peru ruke i da izbjegavaju fizičke kontakte. Dodao je: “Transparentnost je trenutno vjerojatno najbolja stvar sada. Ako se osjećate bolesnim, idite se testirati. To je uistinu važno. Solidarnost je važna u današnjem vremenu. Ugroženi su životi mnogih ljudi. Moramo čuvati one koje volimo i koji spadaju u tu grupaciju. Ovo je stvarno i opasno.”

Elba se tako pridružio društvu slavnih pozitivnih na koronavirus, a to su Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson, direktor Universal Musica Lucian Grainge i glumica Olga Kurylenko.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X