Iggy Pop igra umiruću rock zvijezdu u novom filmu ‘Blood Orange’

Logično je da rock zvijezda igra rock zvijezdu, pa će Iggy Pop igrati glavnu ulogu u novom trileru kojega režira Tony Tobias. Film bi trebao izaći 17. svibnja, a Iggy Pop u njemu igra ulogu Billa, rock zvijezde na samrti.

Iggy Pop u 'Blood Orange'
Iggy Pop u ‘Blood Orange’

Prema sinopsisu, Bill mirno živi u španjoslkom selu sa svojom suprugom Isabelle (Kacey Barnfield), sve dok njezin ovetoljubivi bivši dečko Lucas (Ben Lamb) ne dođe na njihovo imanje zahtijevajući nasljedstvo za koje tvrdi da mu je ona ukrala. Kako prijetnje eskaliraju, Bill unatoč bolesti mora ustati u obranu svoga doma i svoje supruge, spreman na sve.

Osim ovog filma, ovoga će ljeta također zaigrati u filmu “Gutterdämmerung“, u režiji Björna Tagemosea, a uz njega će se u filmu pojaviti i Grace Jones, Henry Rollins, Josh Home, Jesse Hughes, Justice, preminuli Lemmy Kilmister, Slash i mnogi drugi. U filmu punk anđeo je poslan na zemlju da testira humanost i zapali planetu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0zYaA3V2KXY[/youtube]

Knjiga pod imenom “The Story of the Stooges” napisana iz perspektive frontmana Stoggesa također bi trebala biti objavljena pred kraj ove godine i to za izdavačku kuću Third Man Book u vlasništvu Jacka Whitea. Knjigu od 300 stranica napisao je Jeff Gold uz pomoć Johana Kugelberga koji je proveo nekoliko dana u Iggyjevu domu u Miamiju razgovarajući s njim o njegovim sjećanjima na razdoblje u kojemu je bio frontman Stoogesa. U nju će također biti uključene i dosad neobjavljene fotografije benda.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X