Iggy Pop oživio performans ‘Andy Warhol jede hamburger’ u videospotu punk grupe Death Valley Girls

Videospot je režirala mlada redateljica Kansas Bowling (samo 22 godine) koja je u posljednje dvije godine snimila više od 20 videospotova za lokalne kalifornijske punk bendove.

  • 10
    Shares
Iggy Pop u videospotu za pjesmu ‘Disaster (Is What We’re After)’ punk grupe Death Valley Girls (izvor: screenshot YouTube)

Losanđeleski punk bend Death Valley Girls najavio je izlazak novog studijskog izdanja “Darkness Rain”. Album izlazi 5. listopada preko Suicidea Squeezea, a grupa je tom prilikom objavila i singl “Disaster (Is What We’re After) uz prateći videospot u kojem Iggy Pop rekreira poznati performans Andya Warhola u kojem ovaj konzumira hamburger.

Videospot je režirala Kansas Bowling, a kako je kad Iggy Pop uskoči u cipele Andya Warhola pogledajte ispod.

“Mi čvrsto vjerujemo u optički misticizam i spajanje ljudi preko rock’n’rolla”, naveo je bend u priopćenju. “Činjenica da Iggy kuži našu glazbu je nestvarno za nas. Kada nam je Kansas rekla da sanja o tomu da rekreira Warholov performans s Iggyem u glavnoj ulozi, bili smo uzbuženi ali i oprezni jer nismo u potpunosti vjerovali u izvedivost projekta. No, prije nego smo se i snašli bili smo u Miamiju s Iggyem i naš rock’n’roll san postao je stvarnost.”

  • 10
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X