Imamo dobitnike za Atheist Rap u Močvari!

Močvara slavi rođendan, iskoristite to! Dijelimo 2×2 upada za koncert Atheist rapa u subotu.

Atheist rap

Točan odgovor bio je: Osveta Crnog Gonzalesa. Na Atheiste u Močvaru idu Boris Šuran i Katarina Vatavuk. Gospodo dobili ste po dvije ulaznice, a čekaju vas na ulazu u klub. Ponesite osobnu. Koncert je u subotu, 14. travnja. Čestitamo!

——————————————

Atheist rap su održali svoj prvi koncert u Hrvatskoj, koji se još dan danas pamti po odličnoj atmosferi koju je bend izazvao svojom energijom. Koncert je – pogađate – bio u Močvari! Nakon toga bend je svirao mnogo puta u Zagrebu i pretvorili su se u miljenike domaće publike. U Močvaru se se ponovo vraćaju, ne slučajno, na Močvarin 13. rođendan, koji se održava 14. travnja gdje se očekuju iskre onog prvog nastupa.

Atheist Rap su nastali daleke 1989. godine u Novom Sadu. Pjesme „Varburg limuzina“ i „Blu trabant“ s njihovog debitantskog albuma „Maori i crni Gonzales“, koji je izdan 1993., plasirale su ovaj bend na vrhove skoro svih top-lista u zemljama bivše Jugoslaviji. Naoružani sarkastičnim humorom i kritičkim odnosom prema vlasti, do sada su izdali 5 studijskih albuma, 1 best of album, DVD live izdanje i album izdan uz monografiju objavljenu povodom 20 godina postojanja benda.

Proteklih godina svirali su na svim većim i značajnijim festivalima u regiji (EXIT, T-mobile INmusic, Beerfest, Dirty Old Festival, Viva La Pola, Sarajevo Rock Forever, Pivolend, Lastovo – otok glazbe, Ritam Evrope, Koncert godine i mnoge druge), a stage su dijelili i s bendovima kao što su Bad Religion, Die Toten Hosen, Nomeansno, Peter and the Test Tube Babies i Cock Sparrer, te mnogim drugim.

2011. nastupili su u kultnom klubu Barfly u Camdenu (London), te na Rebellion festivalu u Blackpoolu-u, koji je bio obilježen kao 35 godina postojanja punk pokreta u Velikoj Britaniji i svijetu. Atheist Rap su na Rebellion-u nastupili kao jedini predstavnici s ex-YU prostora.

Što se tiče sastava, od 2002. Atheist Rap nastupaju u nepromijenjenom sastavu: Radule (gitara i vokal), Dr. Pop (vokal), Atzke (bubnjevi), Leki (bas gitara) i Dulles (gitara).

Nakon gotovo 22 godine stvaralaštva, uz koje su odrastale mnoge generacije na ovim prostorima, članovi Atheist Rapa ne posustaju i čekaju vas na 13. rođendanu Močvare.

Mašinko – Šestorica divnih mladića svira muziku koja ih čini sretnima. Zdravi punk s koliko toliko pametnim tekstovima. Uz sitne promjene u postavi kroz vrijeme u bendu su sad svi, jer je svaki koncert u biti samo dobro opravdanje za popiti s prijateljima. Bili oni stari, ili ih tek upoznali tu večer. Muzika priča za sebe, poslušajte tu, dođite na koncert.

Pankreas – Brzi punk bend osnovan 2007. koji inspiraciju većinom crpi iz svakodnevnog života i TV-a, ali je čak pronalazi i u politici, religiji, glupim ljudima, horror filmovima, serijskim ubojicama i alkoholu. Njihova se glazba sastoji od grubog oi vokala, eksplozivnog i brzog ritma, žestokih punk/hc/metal rifova kombiniranih s melodijom.
Stihovi u pjesmama govore isključivo o istini.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X