Irena Žilić objavila singl ‘Tremors’, novi EP stiže početkom godine

‘Tremors’ je novi singl i treća pjesma s novog EP-a Irene Žilić kojeg će ova sjajna kantautorica predstaviti početkom sljedeće godine. Irena je na singlu radila s Markom Mrakovčićem koji potpisuje produkciju, te britanskim producentom Kristoferom Harrisom koji je zaslužan za miks pjesme.

Irena Žilić (Foto: Vedran Metelko)

Irena je već ranije najavila kako joj je novi studijski materijal bio prilika da promijeni način stvaranja glazbe te da se okuša u procesima sempliranja, aranžiranja te drugačijim instrumentima i glazbenom smjeru. Kao i prethodne dvije, i novu pjesmu je radila s istom ekipom. S Markom Mrakovčićem Irena surađuje već dugi niz godina, a s Harrisom je stupila u kontakt nakon što je objavila prvi album 2014. godine. Još od onda su pratili rad jedno drugog te je novo Irenino izdanje bilo sjajna prilika da se ta dugoplanirana suradnja i ostvari. Pjesma je objavljena i distribuirana preko britanske kuće AWAL i dostupna na streaming servisima.

Irena Žilić je prošle godine nastupila kao support bendu Morcheeba na turneji po Velikoj Britaniji i Italiji te je predstavljala svoj drugi album “Haze”, a gostovala im je kao support i na koncertu u Dubrovniku na ljeto ove godine.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X