Ivan Grobenski i Rudarice u novom izdanju projekta Moonlight Sessions

U posebno očaravajućoj intimnoj večernjoj atmosferi, na snijegu i uz treperavu svjetlost svijeća, najnoviji Moonlight Session donosi atmosferičnu izvedbu pjesme ‘Dojdi, draga, dojdi’ Ivana Grobenskog kojem su se ovom prilikom pridružili Marin Hraščanec na orguljama i Ženski vokalni sastav Rudarice.

Ivan Grobenski i Rudarice (Moonlight Sessions)

U novom izdanju glazbenog projekta Moonlight Sessions gostuje kantautor Ivan Grobenski. Njegov posljednji album „Siromahi i Lazari”, koji je objavio krajem prošle godine, kritika je proglasila jednim od najboljih albuma u regiji, a dodijeljen mu je i epitet „najzačudnijeg albuma objavljenog u Hrvatskoj u posljednjih 30 godina”.

U posebno očaravajućoj intimnoj večernjoj atmosferi, na snijegu i uz treperavu svjetlost svijeća, najnoviji Moonlight Session donosi atmosferičnu izvedbu pjesme „Dojdi, draga, dojdi” Ivana Grobenskog kojem su se ovom prilikom pridružili Marin Hraščanec na orguljama i Ženski vokalni sastav Rudarice.

Pjesma je osim na Youtube kanalu Moonlight Sessions dostupna za slušanje i na digitalnim streaming servisima.

Video je radio Dinko Šimac, audio Marin Hraščanec, a produkciju Intek Music & Beyond Pines Films.

Moonlight Sessions je audiovizualni projekt koji predstavlja hrvatske glazbenike i glazbene sastave putem izvedbi snimljenih uživo na lokaciji blizu Koprivnice. Svaki novi video donosi zanimljivu novu glazbenu suradnju ili novi aranžman već prije objavljenih pjesama.

Prvi session snimljen je u noći pomrčine mjeseca, a snimanje u predvečerje i uz prvi mrak postalo je i nepisano pravilo svakog sljedećeg novog videa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X