Nakon optužbi za zlostavljanje, Marilyn Manson odbačen od diskografa i izbačen iz serija

Ponovno se šire neki stariji Mansonovi intervjui poput onoga u kojem izjavljuje kako je nakon prekida s Wood ‘svaki dan maštao kako joj razbija lubanju čekićem’.

Marilyn Manson (Foto: Roberto Pavić)

Nakon što je što su ga odbacili izdavač i agencija, pjevač Brian Warner, u svijetu poznatiji pod umjetničkim imenom Marilyn Manson, ostao je i bez uloga u serijama u kojima je donedavno glumio.

“Zbog optužbi na račun Marilyna Mansona, odlučili smo njegovu izvedbu ukloniti iz preostale epizode serije “American Gods” u kojoj se pojavljuje,” stoji u izjavi televizijske kuće Starz. Kanal Shudder također je povukao emitiranje epizode antologijske serije “Creepshow” u kojoj glumi Manson.

Glumica Evan Rachel Wood, zvijezda serije “Westworld”, javno je optužila pjevača za stravično zlostavljanje objasnivši kako ju je pripremao da mu bude žrtvom još od njezine tinejdžerske dobi. Priču je objavila u ponedjeljak na Instagramu, dodavši kako više ne želi živjeti u strahu od osvete, ni biti na udaru uvreda ili ucjena. I prije je javno spominjala kako je bila žrtvom zlostavljanja, ali dosad nije otkrila o kome je točno riječ.

Nakon njezinog istupa, optužbama su se pridružile još barem tri žene dok su se u međuvremenu internetom počeli širiti neki stariji Mansonovi intervjui poput onoga u kojem izjavljuje kako je nakon prekida s Wood “svaki dan maštao kako joj razbija lubanju čekićem”. Sam Manson negira optužbe kao “strašno izvrtanje stvarnosti” navodeći da su njegove intimne veze uvijek bile sporazumne.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X